tisdag 14 februari 2017

Thermotech ställdon

Komplett trådbunden basenhet med inbyggd V transformator och kopplingsplint för termostater och ställdon. Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS. Välkommen till PriceRunner! LK Golvvärme, ställdon som lossnar Beiträge 20.


Fråga om golvvärmesystem Beiträge 23.

Weiteres Bild melden Melde das anstößige Bild. Thermotech golvvärme Trådlös basenhet och. Kompletteras med LK Anslutningskoppling RF eller LK Pressanslutningskoppling RF.


När ställdonet är öppet syns en tydlig röd ring runt hela ställdonet. Pris: 245:- inklusive moms. Vår golvvärmestyrning passar alla golvvärmefördelare. Man väljer bara till rätt adapterring.


Ställdon för reglering av golvvärmeslingor.

Uppgraderat ställdon för golvvärme. Två av de andra är nog på väg att ge upp snart de också eftersom de inte är öppna fullt, även när rumstermostaterna står på max. Nu hänger den trasiga brevid så att vi får värme ut i slingan ändå.


Vid frågor – kontakta din närmaste LK-representant. Rehau fördelare i mässing, ReTherm-. Golvvärmefördelaren har fått en ny stilren profil och svarta ställdon som harmonierar med reglerenhetens nya design. Billigare vid köp av allt.


Frakt tillkommer om det ska skickas. Avrundat till hel förpackning. Allt inom Golvvärme, VVS och El. Den elektroniska termostaten placeras på den innervägg som bäst avspeglar rummets temperatur och styr, via kabel eller radiovågor, slingans ställdon på fördelaren.


En golvvärmetermostat lever sitt liv i generationer. Modellen XC AF har samma funktioner som basmodellen plus möjlighet att ansluta golvgivare, välja typ av ställdon (No eller NC) samt frysskyddsläge för extern styrning. Vid anslutning av golvgivare ges möjlighet till max- eller minbegränsning av golvtemperaturen alternativt reglering endast via golvgivare. Elektrotermiskt ställdon 24VA.


Jag har thermotech som jag styr med fibaro 2xrelän på övervåningen och fibaro RGBW modul på mellanvåningen. Går det att köpa separata recivers och använda andra termostater?

Som givare använder jag fibaro universal sensor med temp inkopplat .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения