fredag 10 februari 2017

Ctc ecoair luft vatten värmepump

Den energi som används är gratis, miljövänlig och hjälper till att minska utsläppen av CO₂. Varvtalsstyrda värmepumpar och värmepumpar med start- och stoppfunktion. Luft- luftvärmepump , Utomhusdel, Vatten. Luft - Vattenvärmepump , Utomhusdel.


Den hämtar energi från utomhusluften ner till -22°C. Alla CTC- värmepumpar kan .

CTC EcoAir 4Utomhusdel. Exempelpriser på luft-vattenvärmepumpar. Den har bättre effekt ( går till -grader och ger upp till grader varmvatten) och går tystare än föregångaren. Ert värme och varmvattenbehov styr valet av pump. Nu ännu tystare med en högsta verkningsgrad på COP.


Trygghetsgaranti som gäller hela värme- pumpsanläggningen. Sveriges mest sålda värmepump. Den nya generationen är konstruerad för att arbeta med låg ljudnivå och högsta verkningsgrad.

Skulle vara oerhört tacksam för synpunkter och anledning varför den ena och inte den andra. Providing sustainable energy solutions worldwide. Installations- och skötselanvisning. LÄS NOGGRANT INNAN ANVÄNDNING.


BEHÅLL FÖR FRAMTIDA BRUK . Modell 4I 4I 4I 4I 420. Har du ett redan fungerande vattenburet system för värmedistribution så kan en luft - vattenvärmepump vara ett bra alternativ. Värmepumpen placeras oftast utomhus och kopplas sedan till ett vattenburet uppvärmningssystem. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. Ny kompressor och ny fläkt ökar verkningsgraden och ger en väsentligt tystare värmepump.


En värmepump för värme och varmvatten. Ekonomisk drift året runt. Kontakta oss för offert på Elpanna. För att få bästa priserna på Elpannor priser fr . Här använder vi utomhusluften, en av naturens kostnadsfria och förnybara energikällor .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения