onsdag 22 februari 2017

Kaninpellets

Ett bra pellets ska ha ett högt fiberinnehåll och vara gjort på ett gräs som är bra för kaniner. Vi är glada att kunna erbjuda samma sortiment av pellets som annars endast säljs av kaninkunniga veterinärer. Nu kan du få det direkt hem till dörren!


Har köpt denna pellets i flera år men aldrig . Star Edel är ett smaksigt kompletteringsfoder till kanin och marsvin.

Stor påse gör fodret prisvärt. Till vuxna djur utfodras en begränsad giva som beror på djurets storlek och hull. Observera att det alltid är innehållsförteckningen. Sortimentet och tillgång varierar mellan varuhusen. Kontakta gärna kundservice för lagerstatus.


Hitta till ditt närmaste varuhus. Arken Zoo erbjuder näringsrikt kaninfoder från välkända varumärken som Vitakraft och Versele-Laga. Fri frakt för order över 5kr och snabba leveranser.

Varianter som matchar dina val: Pris. Visa ytterligare Visa färre. Värdet har inte rätt antal decimaler. Det angivna värdet är för litet. Detta val är obligatoriskt.


Du kommer bli meddelad när . Bello kaninpellets är ett av våra storsäljande tillskottsfoder för kanin. Ingredienser Spannmål Luzernmjöl, Vegetabiliska biprodukter, torrmjölk, Folsyra Rekommenderad daglig giva Fri tillgång av fodret. Komplettera med hö, frukt, grönsake. Varen er pelletert og har god struktur som passer til kanin.


Sätt betyg och kommentera. Hos oss kan du handla tryggt med kort via Payson samt PaysonFaktura. Ni kan även handla på delbetalning via Payson, både i webbshop och i våran fysiska butik.


Till mässor är det även möjligt mot förbeställning! Fibafirst Rabbit är ett komplett kaninfoder som främjar tandslitage. Ved å gi kaninen pellets risikerer du ikke at ka.

Ved bruk av kaninpellets sikrer du kaninen riktig ernæring. Gi alltid rikelig med høy av god kvalitet i tilegg til . Jag vill bara uppmana er kaninägare om en sak angående foder. Ge inte din kanin Såna där foderblandningar med torkade frukter och hö i. Det är en viktig del av fodret för kaniner och marsvin för naturlig tandnötning och en väl fungerande mag- och tarmfunktion. Med tillsatta Nutri Snack-kroketter.


Vi har också 20kg säckar för 249:-). Pelletsen är importerad från Belgien.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения