tisdag 14 februari 2017

Infravärmare hängande

Jämför priser och läs recensioner på Trädgårdstillbehör. Välkommen till PriceRunner! Terrassvärmare i hängande modell med dubbla carbonrör som ger mycket värme men väldigt svagt ljus. Hos oss på BAUHAUS hittar du ett brett utbud av terrassvärmare och infravärmare.


Välj bland golv-, bord- och takmodeller. Filter (aktiva filter).

Acreto (8) Bluegaz (1) HORTUS (42) Hortus (1) Opranic (11) Sunred (45). Brons (2) Grå (32) Grön (1) Mörkgrå (1) Röd (2) Silver (5) Svart (23) Vit (9). Elektrisk terrasvärmare - infraröd - hängande - KABA -. Vi har flera modeller av infravärmare att välja mellan och beroende på hur och var infravärmaren eller halogenvärmaren ska placeras finns olika alternativ: hängande infravärmare , infravärmare. Infravärmare hängande med knapp. On-On-On-Off switch kontroll.


Mekanisk knapp som switcher . Ett klassiskt välbeprövat alternativ.

Värmen från infravärmen är främst strålvärme. Det vill säga att den inte värmer rummet i sig utan material och människor. Precis som solen som kan värma oerhört en fin vinterdag trots att det är flera minusgrader.


Frico har ett brett sortiment av infravärmare som värmer skönt även svala kvällar. Vad är det egentligen för skillnad på de olika varianterna? En infravärmare avger infraröd strålning som i sin tur värmer upp de ytor den träffar.


Strålningen värmer inte upp luften och därför är det en perfekt uppvärmningskälla att använda . För horisontell montering på vägg. Snabb installation med kabel och stickpropp. Med en hängande infravärmare kan du dessutom spara mycket pl.


Med infravärmare slipper du det problemet och kan sitta och njuta i värmen längre. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Sitt kvar länge och njut av de svenska sommarkvällarna utan att frysa genom att enkelt sätta på en värmande infravärmare.


Köp en snyggt designad hängande infravärmare som enkelt monteras i taket på balkongen, altanen eller den takbeklädda uteplatsen. För inglasade uterum och balkonger, IP24. I Trendrums sortiment finns ett par riktigt stiliga och praktiska infravärmare.


Här finns värmare ämnade för väggmontering och värmare utformade som lamp-pendlar.

Artix är en serie designade infravärmare med en väldigt modern och lampliknande look som passar in överallt. Värmaren är både vattentät och har en UV-beständig skärm. Helt enkelt ett perfekt val till din uteplats, altan eller balkong! Denna finns både i Svart och vitt, kostar 2. Skydd till hängande infravärmare Sunred 45cm Grå.


Förläng livslängden på din nya infravärmare genom att köpa ett tåligt skydd som håller ute väder och vind. På så sätt är infravärmaren alltid ren och redo at användas direkt. Köp hos BYGGmax för 1kr .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения