fredag 3 februari 2017

Luftrenare airsteril

Tekniken med fotokatalytisk luftrening är sedan länge flitigt använd inom bl. Tidigare var det mycket dyrt att framställa denna typen av luftrenare. Med AirSteril sätts ny vägvinnande standard och nu ges möjlighet att effektivt rena luft, luktsanera och mögelsanera främst gällande . AirSteril AS Vent är en luftrenare med cirkulär anslutning för enkel inkoppling t. Möjlighet finns därmed att redan på ingående ventilationsluft nå reningseffekt, vilken fördelas i hela huset.

Ytterligare positivt är att luftrenaren verkar förebyggande mot uppbyggande av . Glöm luftrenare med filter och dånande ljudbild. Här presenterar vi AirSteril Silent med fotokatalys. AirSteril Thermal luftrenare är en vidareutveckling på AirSteril Silent och verkar genom naturliga luftrörelser genom luftrenaren, d. Man kan välja lampa med eller utan ozonavgivning och även addera katalysatorplatta. Luftrenaren är anpassningsbar till olika applikationer.


Sveriges kyrkor betraktas allmänt som vårt kulturarv.

Fri från bakterier och virus. Det är viktigt att skydda inventarier och annat i såväl äldre . Val finns både utan och med ozon. Ozon, hur länge har det varit använt och känt? AirSteril luftrenare är aktiva mot organiska föroreningar genom fotokatalys och ozon som option.


Kan fås med eller utan ozonavgivning. Läs mer under tillbehör och AirSteril lampor. Jämför priser och läs recensioner på Inomhusklimat. Välkommen till PriceRunner!


Jag blev erbjuden att köpa en begagnad luftrenare av en bekants bekant som dom använt vid sanering av deras grund. Vi har lite vitmögelangrepp på blindbotten som blev innan vi satt in avfuktaren. Kan det vara vettigt att köra med denna . En UVoch 1PO-lampa ingår.


Ser ut som om man stänkt mjöl på. Jag har en airsteril silent på 18watt.

Hemligheten bakom AirSteril ligger i konstruktionen där man ytbehandlat katalysatorplattor med s. Välj luftrenare efter storlek på rummet, vilken reningsmetod du föredrar och om du behöver justerbar hastighet. Modeller med högt luftflöde renar mer på kortare tid. Till pollenallergiker rekommenderas luftrenare med HEPA- eller kolfilter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения