tisdag 21 februari 2017

Thermia pelletspanna

Har utgått ur sortimentet och ersatts med Biomatic 20i. Båda är anpassade till högsta krav på bekväm och effektiv pelletseldning. Bekvämlighet, miljöprestanda och verkningsgrad. Här säljer vi Bequem pelletsbrännare och Biomatic pelletspanna med.


Högpresterande värmepumpar för alla behov.

Bergvärme, jordvärme och luftvärmepumpar. För villan, stugan eller fabriken. Vi hjälper dig med rätt lösning! Värmen till radiatorsystemet går via en shuntventil av fyrvägstyp. I shuntventilen blandas pannvattnet och returvattnet så att rätt temperatur erhålles i radiatorsys- temet i förhållande till utetemperaturen.


Jag har varit riktigt nöjd med pannan, den har bra verkningsgrad och har krånglat ytterst lite. TERMINAL WEST AB i Varbergs Hamn hade ett antal pannrum i de olika byggnaderna. Dessa var i dålig skick och krävde mycket service.

Drift- och skötselansvarig Jan Johansson tog kontakt med HJ RÖR AB för att effektivisera energiproduktionen samt att få ner driftkostnaden. Minsta diameter på avluftning skall vara 2mm. Vid användning av filtersäck i samband med bulk- leverans rekommenderas 2xØ2mm. Styrning av accumulatortank är numera inkluderat i styrningen.


Den mest effektiva, ekonomiska, bekväma och miljövänliga driften uppnås dock när brännaren är integrerad i en modern pelletspanna. Pelletseldning när det är som bekvämast! Utvändig bulkkoppling och avluftning. Förrådsrör med intagsöppning max.


Huvudsakligen installation och reparation av värmepump i Hörby, Höör och Eslöv. VVS- och rörarbeten för badrum. Exempelvis en vedpanna eller pelletspanna. VVS-arbeten i samband med renovering eller nybyggnation.


Reparation av avloppsrör. SV: Koppla LVVP mot en pelletspanna. Om LVVP ger mer värme än shunten är inställd på, värmer den pannan då ? Har du direktverkande el, olje- eller pelletspanna i din villa betalar ett byte av värmesystem av sig själv mycket snabbt. Thermia Diplomat Optimum står för värmen .

Kontakta oss för en rekommendation om vilken . Beställ Skräddarsydda Offerter - Helt Kostnadsfritt! Högst varmvattentemperatur. Samtliga testade bergvärmepumpar har tillräckligt varmt vatten och andra tekniska lösningar som motverkar tillväxt av legionella bakterier i vattnet.


Vi utför även installationer av hela värmesystem eller byte av en gammal ved eller pelletspanna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения