fredag 10 februari 2017

Flexit fläkt

UNI har utvecklats för att vara extremt tystgående. De är ordentligt isolerade och luftströmmarna inne i aggregaten går enklaste vägen med minsta möjliga motstånd. Detta omfattar bland annat att man skall använda sig av deras originalfilter och reservdelar. Välkommen till PriceRunner!


SPIRIT Kär konstruerad med tryckande fläkt på tilluften och sugande fläkt på frånluft, så att luktöverföring undviks.

Både frånluft och tilluft filtreras så att föroreningar inte kommer i kontakt med rotormaterialet. Fukten i frånluften följer luften ut från huset i frånluftskanalen. Rotortekniken kräver inte kondensavlopp. Flexit B-serie är utrustad med . Alltid FRI FRAKT till butik. Tellusvägen 1A Enessen.


Det kommer ut annons i Hallands Nyheter framöver. I vår butik kan ni även kika på Prefas .

Fläkt bytt eller på gång. Eftersom fläkten inte är placerad i spiskåpan erhålls en låg ljudnivå. Kökskåpa för extern fläkt. Garantierna varierar mellan tillverkarna från 2- år.


När vi levererar FTX aggregat från nämnda . Laadukkaat kotimaiset suodattimet FLEXIT -ilmanvaihtolaitteisiin. Tutustu myös hintavahtiimme. Testlab har testat åtta modeller av FTX-aggregat. Mest energi går att spara in norra Sverige.


Styrsystemen till aggregaten är ett egen- utvecklat elektroniskt system som ger en komplett automatik med manöverpaneler. Detta kombinerat med avancerade automatiska funktioner som . Sedan finns det vänster och höger vända men det får jag klura ut senare. Jag kan alltså ingenting om detta. Air handling units, air terminal devices and beams. KRER EC W högermodell, vit, EC- fläkt.


KREL EC W vänstermodell, vit, EC- fläkt. CI 6Styrpanel, med avancerade funktioner.

UNI RER EC högermodell, EC- fläkt , med el. Fazetasiassa Asszazuissekacze assustatzanscanaan cs:ztsissa. Enkelsugande radialfläktar med framåtböjda fläkt - blad. Vi har filter som passar alla typer av ventilationsaggregat och värmepumpar, nya som gamla. Hittar du inte ditt rätta filterpar på vår sida så kan vi garanterat ordna det ändå!


Utgått se ersättare bifogad länk! RDKS EC utan fläktkåpa, front 6mm (vit) Max.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения