måndag 13 februari 2017

Golvplåt till kamin

En kamin ska ha ett golvskydd för att skydda mot gnistor. Du kan välja på plåt eller glas. Plåtskydden är mm tjocka och glasskydden är mm tjocka.


Framför en eldstad måste det finnas ett eldstadsplan. Våra praktiska golvskydd finns i svart- eller grålackerad plåt och härdat glas.

Finns i olika utföranden. Jämför priser och läs recensioner på Kaminer. Välkommen till PriceRunner! Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Vi har slitstarka golvplåtar i emalj och hållbara eldstadsplan i glas.


Använd ett eldstadsplan när du vill slippa att gnistor eller glöd antänder i golvet. KOMPLETT SKORSTENSHUV SVART.

SAFEPIPE SKORSTEN GRUNDPAKET 1SVART. ELDFAST TÄTGARN ØMM M. BRANDMURSPLATTA 100X122X5. Enligt krav i Boverkets skall golvet vid braskaminen skyddas med golvskydd. Här hittar du praktiska och säkra tillbehör till din braskamin.


Vi erbjuder ett stort sortiment av vedkorgar, eldställ och golvplåtar för att du ska kunna värma dig säkert i vinter. Hos oss hittar du gedigna produkter till ett bra pris från bland annat NSP. Hos oss kan du handla enkelt och tryggt i vår e-handel med smidig . I bakkant på de pulverlackerade plåtarna finns det st 6mm hål för att möjliggöra lackeringen. Dessutom undviks att golvet tar skada från till exempel tappade vedträn.


Vi har inte plattor i pulverlackerad plåt då dessa tenderar att lätt bli . Golvskydd och golvplåtar. I olika dimensioner och tjocklek. Hitta rätt golvplåt till din kamin hos Nordic Heating!


Garanti Fem års garanti på kamin -kropp.

Två års garanti på invändig beklädna dörr och handtag, asklåda och roster. Vattenmantlad kamin : Edilkamin Klima Klima är en pampig vattenmantlad kamin med rejäl effekt och en avancerad konstruktion. Verkningsgrad över som erhålls med primärluftsintag och reglerbart sekundärluftsintag. Tuber som på en panna och inte bara en vägg mellan värme och vatten som det är på enklare . Nu är det dax att köpa något som skyddar golvet nedanför braskaminen. Tävling – Vinn nya badrumsmöbler från Comfort.


Takfönster för dagsljus och bra inomhusklimat. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. Fråga: Hej, jag ska installera en kamin.


Ett eldstadsplan ska vara fast monterat och bestå av minst millimeter tjock plåt , sten eller något annat obrännbart material.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения