onsdag 15 februari 2017

Vattenledning värmekabel

Värmekabel för vattenledning till dina system. Med en värmekabel håller du vattenledningen frostfri och isfri. Den kan användas inuti eller utanpå en vattenledning.


I denna kategorin hittar du . För att stänga av den helt behöver du ansluta en termostat, t. F-kan användas både invändigt och utvändigt för vattenledningar och avloppsrör.

Max anslutningslängd för invändigt montage . Upplysningar om objektet. Branden inträffade i en äldre 1½-plans sommarstuga med så kallad torpargrund och regelstomme av timmer. Yttre väggbeklädnad är utförd av stående träpanel. I torpargrunden finns vattenledning till ett uthus. Denna vattenledning är försedd med en värmekabel för att förhindra . Polytenslang isolerad med PUR-skum och försedd med självreglerande värmekabel.


Används där det är omöjligt att lägga normala kallvattenrör på frostfritt djup.

För att maximera energibesparingen rekommenderar vi att montera en termostat. Du kan köpa färdiga kit eller exakt längd på värmekabel. Gällande värmekabel så är det olika egenskaper på olika kablar kontakata gärna oss innan för rådfrågning om vilken som passar dig. Vi kan ordna fram alla storlekar på isolering.


Installationen är enkel och värmekabeln kan installeras både på och inuti vattenrör. Max installationslängd: m invändigt, 1m utvändigt. ETL-levereras i löpmeter på trumma, upp till 3m, och kan klippas i exakt önskad . Montaget sker alltså innan. FrostGuard är en värmekabel som själv reglerar temperaturen till. Mobil frostskyddskabel med jordad stickpropp för anslutning direkt till 2V.


Anpassar sig efter omgivningens temperatur och passar de flesta situationer, t. Dessa används ofta vid installationer t. Med en serieresistiv värmekabel får du en värmkabel som ger . Max bar vid invändig montering av värmekabel i vattenledning. Flat kabel, bredd mm höjd mm. Frusna rör är ett problem när kylan kryper ner i vårt land.


EVP har produkter för att förebygga skador och läckage orsakade av frostsprängda rör och vattenledningar. Självbegränsande värmekabel har blivit populär då den kan .

Våra produkter är allt från värmekabel med sladdställ till anpassade längder på löpmeter och färdiga slangar med inbyggd värmekabel. Ebeco Frostvakt förebygger enkelt skador och läckage orsakade av frostsprängda rör och vattenledningar. Mobil:Frostvakten är en mobil värmekabel med färdigmonterad stickpropp som ansluts enkelt till ett jordat vägguttag via jordfelsbrytare. Vanliga användningsområden är avloppsrör, vattenrör och vattenmätare i t. Raychem WinterGard FS värmekabel för frostskydd av rörledningar och varmhållning av fettledningar: ett enkelt och energieffektivt frostskydd. T2Röd elektrisk golvvärmekabel är lämplig för både renoveringsprojekt och nybyggnationer.


Värmesystem från DEVI erbjuder en mångsidig lösning för skydd av vattenledningar (inklusive dricksvattenledningar) mot frost. Isotermrör för vatten levereras med grått ytterrör, isotermrör för tryckavlopp levereras med ett rödbrunt ytterrör och ohms värmekabel (motståndskabel) som frostskydd. Isotermrör består av ett innerrör PESDRPN 1(c=25) och ett ytterrör med ett isolerande luftlager, värme och kylreflekterande aluminiumfolie och .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения