måndag 20 februari 2017

Service wallasvärmare

Vi erbjuder service , reservdelar och goda råd. Vi marknadsför och lagerhåller idag de flesta reservdelar till båtvärmare av fabrikaten Wallas, Thermo och Ardic. Du kan ju även lämna in den på service.


Det sitter ett överhettningsskydd vid varmluftblåsen som kan lösa ur, kolla det. Vi seglade så fort att dagar och nätter flög förbi som vita och svarta lakan.

Och skepparn var så elak att vi med honom skrämde . Behöver du service på Wallas värmare , eller har den gått sönder? Vi utför service och reparation på Wallas värmare ! Vi tar emot värmare från hela sverige, och kommer även ut på plats i mån av tid! Denna sida drivs av Sea Comfort Sweden. Suomeksi In English På svenska Norsk Deutsch. Båtprodukter Stugprodukter.


Internationellt supportnät.

Kontrollera alla strömanslutningar och att enheten får spänning från batteriet. Om spänningen når enhetens strömkontakt kan felet bero på en bränd propp som beroende på vilken enhet som avses finns på kretskortet. Ett stort utbud med manualer för aktuella produkter och produkter som inte längre tillverkas.


Nedan hittar du en förteckning över Wallas Serviceställen runt om i landet. Kontakta respektive serviceställe för mer information. Personligen är jag dock av den uppfattningen att gamla wallasvärmare (och liknande konstruktioner) inte är något som lönar sig att renovera, men som sagt det är ju min personliga uppfattning, själv bytte jag till en Ebesbräscher (hur nu det stavas) med vattenburen värme, men klart det var ju inte på något vis billigt. Vi har Wallas värmare som värmer upp din båt.


De finns med olika effekter för att passa dina behov. Vi är utbildade och specialiserade på Wallas, Eberspächer och Webasto. Har du ett värmesystem ombord behöver den förr eller senare service ! Med hjälp av PC-baserad diagnos kan vi göra en djupare analys på skicket på din värmare ! Men jag skred till verket i alla fall.


Wallas- värmare är lättmeckade och det är angenämt att jobba med dem. Vi kan erbjuda dig som kund hos oss en heltäckande service av din båt och din båtmotor. Lämplig för 2-personer.


Allt tågvirke samt ankare medföljer. Då jag var i kontakt med honom varnade han för olika kvalitéer på de renoveringssatser som finns på marknaden.

Värmedoktorn i Sthlm kan allt som är värt att veta om Wallasvärmare. Har själv torskat på ett dåligt. Unsubscribe from Harpoon el. Värmaren är mycket tyst och ekonomisk.


Går fläkten så bör värmaren fungera efter den här beskrivelsen av fel (lyssna efter pumpljud och att pumpen pumpar bränsle). I annat fall kan felet ligga i ett relä på kretskortet eller i någon komponent på det samma. Men då måste hela kretskortet bytas. Då bör du rådgöra dig med en service -verkstad för . Välkommen till PriceRunner!


Det har hänt att kunder har kommit in med sin värmare för en första service efter års användningVisa mer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения