tisdag 7 februari 2017

Kamin insatser

Contura iClassic Kamin -insats för öppen spis som överbryggar gränsen mellan tradition och modern design. Installerar du en modern kassett i din öppna spis så sparar du inte bara ved samt pengar. RAIS braskaminer och insatser bygger på skandinavisk kvalitet.


Vi producerar till Västeuropa och USA. Produktionen kommer att vara baserad i Frederikshavn.

Kassetter eller insatser för öppen spis gör ditt eldande billigare och effektivare. Genom att installera kassetter och insatser för öppna spisar ökar eldstadens effektivitet ordentligt. En insats eller kassett för.


En kamininsats till din eldstad förhöjer vardagen och ger ditt hem värme under längre tid. Modern vedeldad kassett med fin insyns till elden. Funderar du på en braskamin?


Förutom att vi säljer braskaminer , kakelugnar, insatsrör och spiskasetter så hjälper vi till med hela installationen. Vi hjälper er också med slutbesiktning som .

Kassetten eller insatsen kan vara tillverkad i stål, gjutjärn eller en kombination av dessa material. Brunners systemkaminer passar bra som tilllval i nyproduktion. Den har en optimerad konstruktion i minsta detalj.


Sparar tid och pengar för den är lätt att montera. Komponenter av värmebetong är perfekt avstämda för att passa varandra. De byggs med minimalt platsbehov och hänsyn till funktion och brännbara material. Jag vurmar verkligen för traditioner och är galen i loppisar och antikaffärer.


Vilken tur då att det går att kombinera gammal god tradition med ny och bättre teknik, utan att förlora det klassiska uttrycket. Kamin -insatsen Contura iär gjord för installation i eldstadsöppning och har en gedigen gjutjärnsfront med . Med Contura eller Nordpeis insatser får du en eldstad som matchar både inredning och arkitektur. Du kan mura in insatsen själv eller använda våra färdiga moduler och få eldstaden på plats inom ett par dagar. Hos Stuvbutiken i Karlstad hittar du kamininsats från Kaminexperten. Välj en kassett i gjutjärn, plåt eller täljsten Välj din kamin efter hur din eldstad är byggd.


Jämför priser och läs recensioner på Kaminer. Insats till öppen spis till bra pris. Dessa insatser fungerar lika bra för montering i befintliga öppna spisar som att användas för frimurning.

Om du installerar en Dovre insats i din . Contura kakelugnar finns i många storlekar och stilar. Vare sig du väljer en modern eller klassisk stil får du samma förstklassiga teknik under kaklet. Flerkanaliga rökgångar avger maximalt med värme till värmemagasinet i olivinsten. Här finns en översikt över tillbehör som ökar nyttan och nöjet med din kamin.


Den generösa luckan med ram av formbeständigt gjutjärn skjuts lätt uppåt. Utgå ifrån själva kamin -insatsen (i20) och fundera sen över hur du vill att din omramning ska se ut. Fråga gärna din säljare vad just du behöver för att få de funktioner du vill ha. Med denna kamin -insats har du möjlighet att designa din egen kamin.


Helt enkelt en kvalitets kamin. Välkommen in till oss och se hur den fungerar i våran utställning. Josef Davidsson Kaminer och vedspisar.


Vi erbjuder helhetslösningar för kaminer och vedspisar. Det innebär att du kan köpa din kamin eller spis hos oss och vi monterar den hos dig. Passar de flesta öppna spisar.


Handtaget är integrerat i luckan och spjällreglaget är lättåtkomligt på framsidan. Spiskassetten med panoramalucka bjuder på stora glasytor vilket gör att elden syns ordentligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения