tisdag 7 februari 2017

Värmekabel frostskydd jula

Mobil frostskyddskabel med jordad stickpropp för anslutning direkt till 2V. Självreglerande, anpassar sig efter omgivningens temperatur och kan läggas såväl inuti som utanpå rör. Passar för de flesta situationer av frostskydd , t. Maximal kabellängd: utvändig 1m, invändig m. En mobil värmekabel med anslutningskabel och jordad stickpropp.


Smält bort otrevligheter i takrännor som snö och förhindra ev.

Fungerar smidigt även som frostskydd till din värmepump eller övriga rör med en diameter över mm. Kabeln ställer in effekten efter omgivningens temperatur för att undvika . Självbegränsande värmekabel i komplett paket. Här har du ett par alternativ. Dessa används ofta vid installationer t. Med en serieresistiv värmekabel får du en värmkabel som ger . Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS.


Välkommen till PriceRunner! Värmekabel för vattenledning till dina system.

Med en värmekabel håller du vattenledningen frostfri och isfri. Den kan användas inuti eller utanpå en vattenledning. I denna kategorin hittar du . F-är en självreglerande värmekabel som själv känner av den omgivande temperaturen och reglerar sin effekt därefter.


Eftersom värmekabeln sköter sig själv, får du alltid jämn värmefördelning och kontrollerad förbrukning. F-har även en välbeprövad aluminiumskärm som gör kabeln robust men busenkel att installera. Vi har ett behov av en värmekabel inne i inkommande slang till hydrofor tanken eftersom slangen går väldigt grunt där den kommer in. För värme och frostskydd i t. Godkännande: CE, FI, VDE, EFC Frostskydd värmekabel för frostsäkring av upp till m rör.


Skjut in värmekabeln och skruva fast. Produkten är en självbegränsande värmekabel främst avsedd för frostskydd av vatten- och avloppsledningar. Rätten till ändringar förbehålles. Vid eventuella problem, kontakta vår serviceavdelning på telefon. Plaströr borde inte va några problem att hålla värmen på, glöm inte att lägga isolering runt rören.


Okey så du tror det fungerar om jag virar sådan här värmekabel och sedan isolerar med rockwoll ? För det går inte att träda på sådana där i skumplast som också finns på Jula , jo på koppar rören går det men. F-är en självreglerande .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения