onsdag 6 april 2016

Ecozon värmepump

Ecozons värmepumpar tänker grönt. Värmepump avsedd att kopplas till befintlig panna. Pumpen hämtar energi från utomhusluften och generar värme åt både vattenburna värmesystem och tappvarmvatten.


Nibe 1elpanna till ny anläggning. Vattenburen värme genom element från 60-talet. Separat vv-beredare med .

Behöver du en reservdel till din värmepump , som inte finns här på sidan? Hittar du inte din reservdel? Kontakta oss, så skall vi försöka hjälpa dig. Pris och villkor för reservdelar bestäms i kontakt med oss. Fyll i vårt kontaktformulär.


Test av värmepumpar är ett av alla test som Folksam genomför årligen. Det var då vi bestämde efter egna tester att ecozonen lever upp till dom kvalitets och funktions krav vi ställer på en produkt. Samma med denna värmepump.

I vissa fall upp till per år. Här krävs ingen påfyllning av bränsle, inget stort underhåll och i princip ingen . Mats Carls- son har sedan dess helhjärtat, med sin medarbetare Mats. Men, efter alla år som en-. CO2- utsläppen samtidigt som du själv. Och vi använder bland annat komponenter från Sanyo, Danfoss och Siemens.


DEN FÖRSTA LUFT-VATTEN VÄRMEPUMPEN SPECIELLT. Op dit moment hebben we de Sanyo Co9KW op . Akupunkturkliniken Kristina Donyo. Förutsättningar: plans hus 1m källare 12m. Här förenar vi mer än års erfarenhet av värmepumpteknik med den senaste utvecklingen.


Resultatet blir en värmepump. Från blandare till värmepump ! Hör av dig så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med VVS, värmepumpar, badrum,. Tyst Sanyo scrollkompressor Ger gradigt varmvatten års trygg. FRAMTIDENS VÄRMESYSTEM När man bygger nytt är det.


VEKAB – Värme EL Kyla – Oberoende installatör av värmepumpar Fulleffektsdimensionerade värmepumpar. Vad Vi Gör Vi är experter på värmepumpar dimensionerade för full effekt.

Kort och gott - vi är inte som alla andra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения