fredag 8 april 2016

Nibe eminent 55 rostfri

Nibe Eminent 55L Rostfri. Golvshop Golvshop, i, Golvspecialist Brett sortiment. Termostaten kan regleras upp till °C.


Varmvattenberedaren är försedd med sladd och stickpropp för enkel 1-fas och 2-fas anslutning. Välkommen till PriceRunner! Vårt köpskydd garanterar dig en säker affär.

Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Försäljning av VVSprodukter på nätet. Logga in för att se prisuppgifter.


Med vattenbehållare av rostfri betad stålplåt och ytterkåpa av brännlackerad vit stålplåt, med komplett ventilutrustning och blandningsventil. Monteras liggande eller hängande. W vid 4V, kW vid 2V. Teknisk data: Anslutning 15. Omkopplingsbar, 1-fas kW, 2- fas kW.


Passar perfekt i sommarstugan.

Rinkaby Rör säljer VVS, Placeras hängande på vägg eller liggand på golv. Ventilpaket med avstängningsventil, backventil, säkerhetsventil och blandningsventil ingår. Det designade ytterhöljet av stålplåt har gavlar av slagtålig plast i matchande toner. Korrosionsskydd: koppar och rostfri.


Den täcker med sina tre olika storlekar många behov av varmvatten. Finns i 3 , 10 och 1liters utförande. Lika effektiv som elegant. Med den största, EMINENT 10 kan du täcka större delen av. EMINENT täcker med sina tre olika storlekar många behov av varmvatten.


Leveranskopplad kW med 8mm sladd och jordad . Elektrisk varmvattenberedare för t ex mindre fritidshus eller kolonistugor med behållare i rostfritt stål. Vi tar fram priser alla märken på den svenska marknaden gällande varmvattenberedare! Vattenmagasin på liter.


Och det till Sveriges bästa priser! VVB du skall ha tex om du har egen brunn så kan du läsa HÄR: Vi garanterar dig alltid lägsta pris på VVB hittar du någon som har lägre pris matchar vi det direkt! Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat.


NIBE BEREDARE EMINENT -CU 35L.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения