fredag 22 april 2016

Gsm fjärrstyrning

Bygg ut ditt hemautomationssystem med flera enheter och få stora möjligheter till fjärrstyrning. Med hjälp av GSM -larmen kan du via internet eller mobiltelefon fjärrstyra apparater och få larm om något händer i t. Fungerar även på platser där fast telefon och internetanslutning saknas. Komplettera med tillbehör . Med bekväm och energibesparande fjärrstyrning via GSM -nätet ser du till att fritidshuset eller hemmet alltid har lagom temperatur! Med ett enkelt SMS kan värmen justeras från t.

Nu kan du äntligen styra ditt hem från telefonen utan att ha tillgång till internet eller Wi-Fi. Denna smarta strömbrytare styrs via GSM -nätet och via appen kan du kontrollera upp till uttag. Den optimala lösningen för fjärrstyrning av direktverkande elvärme i fritidshus. Våra fjärrstyrningsutrustningar kan monteras nästan var som helst utan problem eftersom fast uppkoppling inte behövs.


GSM -styrningen gör det möjligt att . Produkterna är utvecklade och tillverkade i EU och . I vårt register av produkter har vi utrustningar som hanterar små som stora laster för små och stora system. Enkel modell för att styra ett uttag.

Fungerar med alla telefoner och alla typer av abonnemang ( SMS). Håll kontroll på din sommarstuga. Ha uppsikt över allt som pågår i din sommarstuga. Vår fjärrstyrning och detektor kan fjärrvärma vattnet i din varmvattenberedare och samtidigt varna dig i tid för brand eller vattenskada.


Allt detta görs via appen MyJABLOTRON eller SMS. Beställ idag, leverans imorgon! Climatech CTSmall gör din värmekontroll enklare och bättre. Ontech GSM - fjärrstyrning och larm över internet utan wifi. Det gör systemet användbart på platser utan fast internet som husvagnen, stugan eller båten.


Styr och bli larmad i dator, surfplatta och telefon. Panasonic har alltid levererat högeffektiva system för uppvärmning och kylning. Nu tar man tekniken ett steg längre och presenterar en cloudbaserad internettjänst som gör att du kan styra din värmepump var i världen du än befinner dig. Styr din hemmamiljö med hjälp av din . Välkommen till gsm -start.


Pierr Automatik AB som är en Svensk tillverkare av produkter för fjärrstyrning och fjärrövervakning över mobilnätet. Denna anläggning används i olika fastigheter, för att fjärrstyra uppvärmningen, hålla frostfritt och få koll på temperaturen under vintern. Ni får aktuell temperatur, i huset, som SMS till er mobiltelefon .

Med Sikom fjärrstyrning kan du göra vardagen enklare och spara ti energi och pengar! Sikom GSM 12VSMS, fjärrstyrd strömbrytare via GSM -nätet. GSM 12VSMS är en fjärrstyrd.


Fjärrstyrning från telefonen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения