fredag 8 april 2016

Varvtalsregulator med fjärrkontroll

Varvtalsregulator till bilar eller A-traktorer Varvtalsregulatorn kan användas i tex. Snabb och enkel inkoppling med sladdar - Klarar obegränsat antal cylindrar - Klarar dom flesta tändsystem, även brytarlösa system - Ställ om varvtalet obegränsat antal gånger - Minnet behålls även om regulatorn. Denna regulator är utvecklad för användning i bilmotorer där man vill begränsa varvtalet.


Detta kan vara för att i en A-traktor begränsa hastigheten i kombination med spärrade växlar. Regulatorn kan också användas .

Används för att reglera varvtalet på pumpar av asynkronmodell. Perfekt att använda tillsammans med Superflow (Ej Superflow Techno) och Vortech X pumpar för att optimera flödet. Sätts i uttaget och sen ansluts pumpens kontakt till regulatorn.


Fungerar på samma sätt som en dimmer till belysning. Det är så att jag har en varvtalsregulator och en fjärrstyrd switch men jag vet inte hur man ska koppla in och gömma switchen så den inte syns om någon polis skulle få för sig att kolla. I min ligger den löst ner när . Förr löste man det genom att montera ytterligare en växellåda så att bilen inte kunde köras fortare. Var och en förstår varför en mängd .

Växellåds adapter dubbla lådor. Förprogrammerad fjärrkontroll med energisparfun. Clas Ohlson Universalmodell med energisparfunktion.


Denna varvtalsregulator är idealisk för den steglösa regleringen av en fläkt och ventilator. Fjärrkontroll Sagem URC-63-S. Vid användning som infälld variant har den ett inbyggnadsdjup på 1mm. Styr fläkten bekvämt från fåtölj eller säng med denna bekväma IR- fjärrkontroll.


Köp tilbehör för takfläktar online Lamp24. Väggströmbrytare med varvtalsregulator för fläktar. FJÄRRKONTROLL 8-KANALS VIT MINIFJÄRRKONTROLL SVART FMH4-SZ. Fjärkontroll 4kanal till Eltako radio system.


Så behöver du bara klicka på knappen på fjärrkontrollen. Så får du en bromskod för aktivering tex : Vänster lång, Höger kort, Vänster kort, . Trådlös fjärrkontroll och IR mottagare Mer info. Omfattas inte av utökad ansvarstid vid entreprenad.


Logga in för att se prisuppgifter.

Avrundat till hel förpackning. Auktion - dagar kvar, 1kr på Tradera.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения