fredag 29 april 2016

Takfläkt texa

Ny design med den senaste tekniken. Extremt tystgående och energisnål (3-33W) motor. RPM), reversibel i alla lägen. Bladen är aerodynamiskt utformade i formpressad plywood.


Designad fjärrkontroll ingår.

Denna sidan använder cookies för att förbättra din upplevelse. Jämför priser och läs recensioner på Fläktar. Välkommen till PriceRunner!


TEXA DESIGN Fenix Vit 132CM Takfläkt Fenix är en snygg och effektiv takfläkt som har sex olika hastigheter och fläkten är även reversibel med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen. TEXA DESIGN Orion 132CM Vit Takfläkt Taklfäkt med tre olika hastigheter som även är reverserbar med hjälp av en knapp på fläkten. Lamporna kan du plocka bort om du inte vill ha dem på fläkten.


Fläkten har tre olika hastigheter och vingarn kan snurra åt två håll.

Lagom till ett rum på ca kvm. Tre hastigheter regleras med snöre eller fjärrkontroll (ingår ej). Takfläktar är något som kanske inte är det fagraste i ett hem men kan mycket väl vara det viktigaste! Höjd med pendel 33cm Höjd utan.


Vid rätt val av takfläkt och placering så kan nyttan bli enorm en varm sommardag eller för den delen en kall vinterdag. Alla våra takfläktar är nämligen reversibla, detta innebär att man kan ställa in om fläkten ska trycka ner. Låga priser, hög kvalitet och de senaste, snyggaste lamporna, Ge omdöme!


Går att pendla, max graders lutning Mått: Diameter . Takfläkten Cetus från TEXA är en ergonomiskt utformad och elegant takfläkt med en extremt tyst motor. Du styr enkelt fläkten som har sex olika hastigheter med den medföljande fjärrkontrollen. Dessutom är fläkten konstruerad så att bladen kan snurras mo. Ljuskälla: 1x40W Sockel: EMått (BxØ): 900x2mm.


Fläktstång ingår: 1mm, går att pendla. Stratos mini takfläkt från Texa design. Hej Jag har köpt mig en begagnad takfläkt av märket texa design som saknade installationsanvisning och jag hittar inget på nätet heller tyvärr.

Takfläkt Orion Vit Texa - från Texadesign - Anpassad för Takfläktar - Tak. ORION TAKFLÄKT Tystgående takfläkt med avtagbar belysning, täcklock medföljer. Belysning max 3x40W, E14.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения