torsdag 14 april 2016

Stänkskydd spis

Ett stänkskydd bakom spis och diskho är viktigt för att skydda väggen. Det enda man egentligen behöver tänka på är att det ska vara tätat mellan stänkskyddet och diskbänken med en silikonfog och att stänkskyddet ska vara enkelt att rengöra. Stänkskydden består oftast av kakel eller mosaik, glasskivor, . Väggplattor hjälper dig skapa en personlig stil utan att helrenovera.


Väggpanelerna är lätta att hålla rena och skyddar väggarna från stänk vid matlagning.

Köksglas, glaspanel som stänkskydd av glas till kök. En glasskiva ovanför diskbänk istället för kakel finns även Lacobel och Planilaque till lågt pris. Komplettera din spis med ett behändigt och snyggt stänkskydd ! Vi har varianterna som passar till just din spis. Här får du tips om stänkskydd i köket när du ska välja stänkskydd av glas, komposit, rostfritt, kakel eller glaskeramik.


Det är ett mycket tåligt material med en yta som kan vara allt från högblank till matt. Tryck och bilder kan brännas in i materialet, för att göra det unikt.

Emaljerat stål är helt porfritt. Rostfritt stål ovanför spisen är både snyggt och praktiskt. Skapa en personlig känsla i ditt nya kök med hjälp av ett vackert stänkskydd.


Berätta för våra köksplanerare vad du är ute efter så ritar vi in stänkskydden i 3D- skissen när vi tillsammans designar ditt kök. Alla stänkskydd i laminat går förstås även att få som bänkskivor till ditt kök. Köp Ugnsgaller med stänkskydd till spis direkt från Electrolux.


Har spisens ugnsgaller börjat rosta? Med denna reservdel löse. Bakplattan kompletterar spisar och huva design. Den är höjdjusterbar upp till 1millimeter.


Använd gärna vår chat om du har frågar, då får du svar direkt om vi är online! En liten bit av Italien rakt hem i ditt kök! Dolce Vita är Lofras Premium collection, med vackra detaljer, gasbrännare, och rostfritt stål rakt igenom.


Energiklass A Ordinarie . Beställ ett komplett spispaket och få reducerat pris!

Spispaketet inkluderar spis , stänkskydd och fläkt från Lofras Premium Collection - Dolce Vita. Nya Dolce Vita är en hyllning till års . Skivan av glas används som stänkskydd i kök, och är både praktisk, lättmonterad och trendig. Lovar att bjuda på mina bästa tips sen.


Om det är fler som är i köksrenoverartagen så tänkte jag bjuda på lite idéer för stänkskydd eller stänkskiva, det finns ju trots allt ganska mycket man kan göra på den fronten. Det är viktigt att det är tätat mellan stänkskyddet och diskbänken med en silikonfog och att stänkskyddet ska vara enkelt att rengöra och samtidigt vara snyggt. Det är vanligast att väggen bakom spis , diskho och köksbänk är kaklad. Men nu finns massor av andra stänkskydd att välja bland.


Man kan ha allt från glas med tapet bakom, plåt- och kopparskivor, till olika kompositmaterial. Läs på före val om du vill ha ett lättstädat material!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения