tisdag 19 april 2016

Installation krypgrundsavfuktare

Hej Hur m krypgrund från 7 lite höga fuktvärden men ingen påväxt eller dålig lukt, har en mätare från anticimex som hela tiden registrerar på fuktigaste platsen etc. Deras offert på installation av avfuktare (CTR 3TT) med kabeldragning, kontrollpanel, etc samt ny plast och efterkontroll efter mån av anl. Informationsmässigt gäller denna sida de huvudsakliga åtgärder som bör vidtas innan installation av krypgrundsavfuktare.


Bilderna kommer från ett anvisningsblad som medföljde vid leveransen av Acetec tidigare modeller PD-1och PD-250. Texten på bladet har ej ordagrant här .

Offerten jag tog in hade en installation av en avfuktare (benämningen var CTR 3TT) och då . Vi säljer och monterar svensktillverkade krypgrundsavfuktare med års garanti till fast pris. Våra sorptionsavfuktare har hög kapacitet, låg energiförbrukning och bra kvalitet vilket uppskattas av våra kunder. Installation avfuktare: 25.


Att tänka på inför installation av krypgrundsavfuktare. Underhåll och kontroll – anlita en leverantör som erbjuder serviceavtal . Krypgrundsavfuktare för permanent installation i krypgrunder håller luftfuktigheten så låg att tillväxt av mögel, svamp eller dylikt förhindras. Det är några saker du bör tänka på innan du investerar i en krypgrundsavfuktare.

Avfuktare för krypgrund och vind framtagna för att skydda huset från faror som fukt, lukt, mögel och radon. Läs om TrygghetsVaktens intelligenta krypgrundsavfuktare och vindsavfuktare! Vi utför paketinstallation av krypgrundsavfuktare ! I paketet ingår: 1st krypgrundsavfuktare modell XDrivebox.


Kanalmontering (Spirorör eller plast). Konmplett installationsmaterial. Tätning av befintliga ventiler. Fuktproblem i krypgrund och dålig lukt? Vi är auktoriserade installatörer och servicetekniker som utför besiktning av krypgrund samt tar fram åtgärdsförslag.


Vi erbjuder fast installation av krypgrundsavfuktare. Ytterligare förstärkning till Fuktskadecenter Stockholm AB. Vi hälsar Thomas välkommen till laget! Thomas är snickare, har lång erfarenhet av ventilationsinstallationer, installation av krypgrundsavfuktare och är certifierad installatör av TrygghetsVaktens avfuktningsprodukter för krypgrund och vind. Ett axplock av våra utförda . Våra avfuktare och krypgrundsavfuktare är marknadens effektivaste och energisnålaste avfuktare.


Våra avfuktningsaggregat är avsedda för krypgrun torpargrun källare, vin torkrum, garage mm. Slangpaket för avfuktare Evodry PD-serien.

Rätt installation är avgörande för att en krypgrundsavfuktare ska fungera optimalt. Vi gör installationen och ser till att din avfuktare fungerar som bra som möjligt. Komplett med hygrostat (fuktstyrning) för låg energiförbrukning. Eleffektiv B- hjulsfläkt för lägsta ljudnivå och elförbrukning.


Elvärmare av PTC-element, självreglerande utan överhettningsrisk. Mer information om krypgrundsavfuktare samt installation se produktbladet. Paketet innehåller följande:.


Kryp grunds besiktningar och installation av krypgrundsavfuktare. Utredningar sjuka hus symtom (lukt,ljuallmänt välbefinnande). Vi välkomnar möjligheten att få ditt förtroende och ge dig den bästa servicen vi har att erbjuda! Krypgrundsavfuktare med styrutrustning är avsedda för permanent installation i den krypgrund som skall avfuktas och ansluts till jordat eluttag försett med med jordfelsbrytare. Grundläggande för att en installation skall bli bra, är att markytan i krypgrunden plastas samt att ventiler och sprickor i husgrunden tätas.


Det är en stor trygghet för både oss och våra kunder. Polygon och AK-konsult kan även hjälpa till med att installera krypgrundsavfuktare av olika fabrikat. Gemensamt för alla krypgrundsinstallationer är att marken i grunden täcks med en åldersbeständig plastfolie, samtidigt som alla . Idag har företaget två anställda som arbetar aktivt med service och försäljning av avfuktare.


Anders Nilsson Avfuktning är ett av fyra företag som är återförsäljare av Cotes avfuktare i Sverige. Vi har över års erfarenhet i branschen och har under många år .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения