tisdag 5 april 2016

Vedpanna ctc

Vedeldning bidrar inte till växthuseffekten, eftersom växande träd binder lika mycket koldioxid som sedan frigörs när veden eldas. Vedpannor är perfekt för dig som bor utanför staden och har tillgång till ved. Det är faktiskt som man säger, veden värmer dig flera gånger.


Installerar du en vedpanna från CTC , ingår Energyflex. CTC Vden lättskötta vedpannan för halvmetersved. Den har en märkeffekt på kW och arbetar med omvänd förbränning.

Den sugande fläkten ger ett jämnt drag och en bättre kontroll över hela eldningsprocessen. Med våra rötter i Småland har vi naturligtvis varma känslor för vad skogen kan ge. Jämför priser och läs recensioner på Värmepannor.


Välkommen till PriceRunner! Varje månad hjälper vi över miljoner svenskar att jämföra priser på allt från CTC Värmepannor till orientmattor! Vårt köpskydd garanterar dig en säker affär.


Men jag har större plats för ved än vad det är i CTC. Dessutom har CTC snålat lite, med exempelvis baffel i plåt.

Atmos har en rejäl keramikmojäng istället, fast å andra sidan ingen mikroprocessor. Ctc vläcker på undersidan Beiträge 19. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Spaksotning höger alternativt vänster.


Fraktfritt till hela Sverige av VVS varor! Skorstensdiameter 1mm. Eldstad med volym på 1L klarar 5m ved. Hej, har själv installerat en ctcvanläggning med acktankar, cirkulationspump, laddomat 2 shunt o slutet kär. Vedpanna på 22kW med sugande fläkt och spaksotning.


Har haft problem med div saker från dag 1. Fläktstyrd förbränning, sugande fläkt. Märkeffekt Ved= 35kW, alternativa bränslen Olja=35kW, nedre lucka byts ut mot oljebrännarlucka. Avsedd för dockning mot ackumulatortankar typ st CTC Acktank inkl.


CTC Vär en högeffektiv vedpanna som tar stor hänsyn till miljön. Den kan även eldas med olja och är för- beredd för oljedrift. Pannan har en kopparfordrad varm- vattenberedare med en volym på.


Dubbla direktspjäll på framsidan av pannan underlättar tändning och. Jag har varit på några mässor och utställningar.

Samt givetvis även kollar runt här på internet. Enligt min åsikt, så är CTC :s nya vedpanna helt klart den bästa pannan på marknaden nu. Finns ingen som är i närheten både gäller kvalitet, samt effekt. Givetvis är den även snygg, fast kanske mindre viktigt i . Komplett värmeanläggning med en CTC vmiljögodkänd vedpanna med fläktstyrd omvänd förbränning. Laddomat med ny cirkulationspump st ackumulatortankar var av en är med varmvattenberedare.


CTC VLambda är en helt ny vedpanna. Den klarar världens hårdaste miljökrav och har en verkningsgrad på upp till. Tillförsel av förbränningsluft sker med hjälp av en fläkt som sitter i rökröret direkt efter pannan och förser därmed pannan med förbränningsluft. Ovanför det keramiska rostret tillförs primärluften varvid veden .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения