fredag 29 april 2016

Galler till öppen spis

På BAUHAUS erbjuder vi en mängd tillbehör till braskaminer och öppna spisar. Välj bland eldställ,gnistgaller, golvplåtar, skyddsgaller och mycket mer. På BAUHAUS hittar du garanterat ett komplement för din kamin eller öppna spis ! Se till så inga gnistor kan hoppa ut ur din öppna spis ! Vi har gnistskydd i många olika storlekar och utseenden.

Modernt designat gnistskydd i glas och mässingsfötter. Vikbart med tre sektioner. Av svartlackerat rostfritt stål. Mått: mittsektion 5x 5mm och sidosektion 2x 4mm. Eldgaller i smide till öppen spis med fyrkantig bas som används för ett förenkla tändningsprocessen, skonar miljön och stenen i kakelugnen och minskar dessutom beläggning i skorstenen.


Tillverkas för hand i Sverige. Höjdmått är där veden läggs på, den . Eldgaller i smide till kilformad öppen spis som används för ett förenkla tändningsprocessen, skonar miljön och stenen i kakelugnen och minskar dessutom beläggning i skorstenen.

Här hittar du praktiska och säkra tillbehör till din braskamin. Hos oss hittar du gedigna produkter till ett bra pris från bland annat NSP. Hos oss kan du handla enkelt och tryggt i vår e-handel med smidig . Hos Mariebergs hittar du ett brett utbud av tillbehör till eldstäder: galler , prydnader, sotluckor, spjäll med mera.


De fanns i nästan varje hem eftersom det inte fanns så många andra alternativ för uppvärmningen av huset. Idag är det fler som sätter in kaminer än murade öppna spisar. Det beror både på kostnaden och på att kaminerna är bra mycket effektivare vad gäller att skapa värme.


De murade eldstäderna som installeras är ofta . Vilka regler, om det nu fortfarande finns några, gäller matrialet framför en öppenspis ? Jag har för mig att det måste finnas obrännbart material. Hur säkrar vi upp vår öppna spis ? Gnistgaller till öppen spis ! Den fyrsidiga dekorramen använder du när du bygger en egen spis för att anpassa öppningen i murverket till spiskassetten. Den tresidiga använder du när du vill sätta in spiskassetten i en öppen spis. Kan kompletteras med dekorgaller.


Dekorram finns också till spiskassetten med sidoglas.

Sveriges ledande butiker och kedja för brasvärme. Vi skapar och återskapar gamla köksmiljöer. Vi erbjuder braskaminer, kaminer, eldstäder, skorstenar, kakelugnar, vedspisar. Många av de uppdrag som vi får gäller ofta att skapa gammaldags köksmiljöer.


I arbetet kan ingå att vi murar upp en kupa kring köksmiljön, kompletterar med en öppen spis och även i vissa fall en vedspis antingen av gammalt snitt eller en modern modell. Jämför priser och läs recensioner på Barnsäkerhet. Välkommen till PriceRunner! Sverige så utomordentligt tråkiga vad gäller design på exempelvis gnistgaller? Och även detta supertrendiga gnistskydd i glas gör sig hur snyggt som helst mot den öppna betongbrasan och de stora glaspartierna i bakgrunden.


Vi älskar att hitta lösningar som gör din vardag lite lättare. Minst års garanti och upp till dagars öppet köp. Alla frakter sker med PostNord AB.


Ordern skickas oftast dagen efter beställning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения