fredag 8 april 2016

Eta vedpanna

Modern teknik förenklar uppvärmning och underhåll. I en vedpanna från ETA tänds veden automatiskt i pannans vedutrymme. Med modern teknik skapar ETA enkla och användarvänliga produkter. ETA är Europas ledande tillverkare av biobränslepannor och genomför stora satsningar på produktutveckling. Ved-, pellets- och flispannorna är helautomatiska och sköter sotning såväl som uraskning på egen hand.


Talade med en karl på ETA igår.

Han övertygade mig om deras pannas förträfflighet. Mycket modern med inbyggd sotningshjälp. Den såg riktigt rejäl och intressant ut. Fröling är bland det bäste du kan köpa.


Hur ska jag värma mina hus? Flismaskin med inbyggd trumhugg ETA för snabbaste huggning. Uppstart av vedpanna ETA sh kW. Hargassner HV har snabbt blivit känd som vedpannornas rolls -rolls.


En självtändande panna för den sanne ved-entusiasten.

Tillsammans med en stor och välisolerad tank så kommer du att hinna längta till nästa eldning. Automatisk sotning vid öppning av eldstadsluckan. Med vårt namn ” ETA ” har vi satt målet: Högsta effek- tivitet och verkningsgrad.


Passion för perfektionism. Effektiv och miljövänlig för- bränningsteknik är vår strategi när vi utvecklar värmepannor för ve pellets och flis. Rena rökgaser, låg energiförbruk- ning, driftsäker funktion och underhållsfri. Liten effektiv vedpanna med lucka för pellets- eller oljebrän- nare. Klarar Boverkets tätorts- krav.


Inbyggd varmvattenspiral. Naturligt drag, underförbr. Finns även i modell kW. Keramisk efterbränn- kammare. Det jag vill göra är att värma upp två bostadshus och kanske något mer i framtiden.


Ex om jag lyckas få till verkstad (aerotemp?) och något mer. Dock toppar jag värmen i mitt hus med . Bifogar en idolbild av mig vid Loppern :). B, 670x5- visat 3gånger.


Själva pannkroppen görs i Österrike och visar att det går att få en vedpanna att brinna med låg effekt men med hög verkningsgrad. Denna kund har uppgraderat sin värmeanläggning från en gammal 60-tals vedpanna med sågspån förugn.

Men priset är ju absurbt! Valet av vedpanna berodde till största del på att kunden ville ha en lättskött vedpanna med hög verkningsgrad. SH-P pannan är förberedd för ETAs pellets enhet . Just nu provas tekniken hos AVL i Haninge, och håller tidsplanen är tanken att Craftengine ska börja säljas nästa år, sannolikt ihop med en speciell panna från österrikiska ETA. Den gamla befintliga pannan duger inte.


Vanliga brännare når inte upp till rätt temperatur. Du måste vara villig att investera i en . Utforska Anderss anslagstavla vedpanna på Pinterest. Energimyndigheten har testat vedpannor för småhus.


Bästa verkningsgrad i testet, , har Värmebaronens svensktillverkade vedpanna Vedolux 350. En ren och lättsotad vedpanna sparar mycket tid och arbete. Sot och beläggningar gör annars att värmen smiter ut i skorstenen istället för att stanna i pannan. This Pin was discovered by Anders.


Discover (and save) your own Pins on Pinterest. Cette épingle a été découverte par Anders. Découvrez vos propres épingles sur Pinterest et enregistrez-les.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения