fredag 29 april 2016

Värmekabel vattenledning med termostat

Värmekabel för vattenledning till dina system. Med en värmekabel håller du vattenledningen frostfri och isfri. Den kan användas inuti eller utanpå en vattenledning. I denna kategorin hittar du . Ju varmare det är desto mindre värmer den. På detta sätt sparar man energi och pengar.


Det behövs ingen dyr termostat som reglerar temperaturen. Monteringsanvisning - Ingår. Funktion: - Elvärmekabel är till . Den är även godkänd för montering i dricksvatten.


Dessa används ofta vid installationer t. Kimas värmekabel används också som slingor till . F-kan användas både invändigt och utvändigt för vattenledningar och avloppsrör. Max anslutningslängd för invändigt montage . Nu har vattenrören gått sönder igen och jag funderar på att byta ut rören till eller mm och lägga en värmekabel i dem med termostat. Någon som gjort detta och har tips på hur det ska göras eller vad det kostar på ett . Extern termostat till värmekabel för frostvakt.


Installationen är enkel och värmekabeln kan installeras både på och inuti vattenrör. Max installationslängd: m invändigt, 1m utvändigt. ETL-levereras i löpmeter på trumma, upp till 3m, och kan klippas i exakt önskad . Värmesystem från DEVI erbjuder en mångsidig lösning för skydd av vattenledningar (inklusive dricksvattenledningar) mot frost.


Självbegränsande värmekabel i komplett paket för utanpåliggande eller invändigt montage. FROSTGUARD ECO TERMOSTAT. Vid montage inuti vattenledning kompletteras ETL FrostGuard-paketet med en T- eller Y-koppling genom vilken värmekabeln skjuts in i röret. Enkel installation - anslut termostaten till ett jordat uttag, placera givaren och anslut FrostGuard värmekabel.


Altech Frostskyddskabel är en värmekabel för frost skydd av vattenrör. Om kabeln ska monteras inuti vattenrör,. Kabeln kan antingen installeras inuti eller. Om fast montage erfordras, kontakta . Mobil frostskyddskabel med jordad stickpropp för anslutning direkt till 2V.


Anpassar sig efter omgivningens temperatur och passar de flesta situationer, t. Hyllplats: Välj varuhus Loading. Slut Begränsat lager I lager. Skyddar vattenledningar , kranar och avloppsrör mot frost.


Inbyggd termostat startar vid °C och stänger av vid °C. Med m anslutningskabel och stickkontakt. Isoleringstejp medföljer. För utvändig förlängning. Ebeco Frostvakt förebygger enkelt skador och läckage orsakade av frostsprängda rör och vattenledningar.


Mobil:Frostvakten är en mobil värmekabel med färdigmonterad stickpropp som ansluts enkelt till ett jordat vägguttag via jordfelsbrytare. Vanliga användningsområden är avloppsrör, vattenrör och vattenmätare i t. Med en serieresistiv värmekabel får du en värmkabel som ger .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения