tisdag 26 april 2016

Mura öppen spis

Mura öppen spis med spisinsats? Här hittar du tips om murspis och gör det själv beskrivning om hur du murar en öppen spis med spisinsats, en sk. Vem vill inte ha en sprakande brasa som hett sällskap när höstmörkret drar fram runt knuten? Vilken modell passar bäst hos dig? En gammeldags kakelugn, en supermodern braskamin eller en klassisk murspis?


Kolla vad som hände i det här rummet när väggen fick sällskap av en värmande skönhet.

Genom att mura och putsa din egen murspis skänker du både välbefinnande och trivsel till ditt hem. Placera den i mitten av huset för att få ut maximal värme och för att skapa en vacker rumsavdelare i en öppen planlösning. Vi (maken och svärfar) byggde vår öppen - spis i höstas. Sjäv mura öppen spis med insats. Så här gick det till när vi byggde en murspis som är både.


Många vill ha en frimurad spis gjord. Att mura upp öppna spisar utgör en stor del av de arbeten vi utför. Dels ger insatsen i spisen ett mångdubblat värmeutbyte jämfört med en helt öppen spis , samtidigt som den omkringliggande murningen bidrar med att sätta en personlig prägel på spisen.


Jag har just köpt ett hus, och häromdagen nämnde jag för min svåger att jag funderade på att mura en öppen spis.

Hans hånskratt ekar fortfarande i mitt bakhuvud. Men kan det verkligen vara så märkvärdigt. Jag tror att om man bara har lite handledning i form av nån instruktiv bok eller någon bra nätsajt så . Om det händer så är det helt naturligt, t ex mellan en öppen spis och murstock som den står dikt an mot så kan en spricka uppenbara sig eftersom detta är en gräns mellan två element avskilda från varandra.


Går Ni omkring med tankar på en murspis eller öppen spis ? Vi kan bygga upp öppna spisar, mura in spisinsatser av järn, sätta ihop färdiga byggsatser samt renovera alla gamla befintliga objekt. Form och design bestämmer. Det finns en väldigt bra sak med hösten, ok kanske någon till men inte mer.


Vi har kakelugnar, som jag tycker är så vackra, men jag gillar verkligen den här typen av “ruffa” murade öppna spisar. Vill ha hjälp med att mura en öppen spis i vindsvåning, befintlig rökkanal finns. Tag kontakt med oss om det gäller att mura öppen spis , renovera en kakelugn eller installera kaminer, kasetter eller spisinsatser. Stockholms län, Stockholms kommun.


Vi hjälper till att lösa särskilda problem med eldstäderna, som t. Vill visa den här bilden och tipsa alla ni som är i byggartagen. Våga mura ut från väggen, använda er av öppna spisen som rumsavdelare. Det bästa, elden blir synlig från flera håll.


För man vill se den, hela tiden. Det är nog det mest avkopplande som går att uppnå, tycker iaf jag. Designa din öppna spis eller braskamin med en av våra spiskassetter, braskassetter eller kamininsatser.

Du kan mura in kamininsatsen själv och på så vis få en eldstad som matchar din inredning arkitektur. Contura iClassic Kamin-insats för öppen spis som överbryggar gränsen mellan tradition och modern design.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения