torsdag 14 april 2016

Dräneringsslang kokosfiber

Passar bra för dränering och avvattning av. Dubbelväggig korrugerad dränering med slät insida för bästa flödesegenskaper. Enkelväggig korrugerad dränering med kokosfilter på rulle.


Levereras med en skarvmuff per rulle. Ett perforerat dräneringsrör på fyra meter för bortledandet av i första hand grundvatten från husgrund.

Rörens perforering tillåter vatten att komma in i systemet. Fraktfritt till hela Sverige av VVS varor! Dräneringsröret kopplas i . Genom att gräva dränering så kan du spara stora summor och slippa skador på mark när det blir översvämning eller kraftigt regn.


Vi har ett stort utbud av dräneringsrör. Filterlindad dräneringsslang av kokosfiber. Bryts sakta ned i marken och försvinner därmed efterhand. Används där brist råder på övriga filtermaterial och på t.

Kokosfibrerna förmultnar i jorden med tiden . Under en period användes mycket slang med kokosfiber men de slammade igen tämligen snabbt under besvärliga förhållanden. Så att låta slangen ligga fri en ordentlig skyddad bädd är det bästa om man ser . Följande dimensioner finns: Antal, Art. Röret har en filt av vävd kokos på utsidan som effektivt förhindrar smuts och jordpartiklar att slamma igen röret. Sedan provade vi att dra dräneringsslang som utvändigt var klädd med kokosfiber.


Oavsett vilken storlek och dimension du behöver, har vi dräneringsrör för ditt dräneringsarbete. Vi erbjuder produkter inom vvs såsom dräneringsrör. Trots detta är rördiken vanligare och man kan använda dräneringsrör av plast.


Särskilt lämpliga är PVC rör med filterhål. Filtret hindrar inte bara att ledningen slammar igen utan förbättrar också vattenflödet i jordar med låg genomsläpplighet, samtidigt som rören skyddas mot skador vid återfyllning. Enligt byggnormen ska en . För permanent skydd i erosionspåverkade slänter.


Funktion, för jordbruksdränering . Veg Techs erosionsskydd utgörs av en stark . System som alla sanktionerats av AMA eller tidigare standarder.

När det gäller dränering måste filter anpassas efter jorden. De med syntetfiber visade sig odugliga i vissa jordar eftersom filtret gegade .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения