måndag 18 april 2016

Värmekabel för rör

Rinkaby Rör säljer frostskydd och värmekabel för att hålla vattnet rinnande i er bostad. F-är en självreglerande värmekabel som själv känner av den omgivande temperaturen och reglerar sin effekt därefter. Eftersom värmekabeln sköter sig själv, får du alltid jämn värmefördelning och kontrollerad förbrukning. F-har även en välbeprövad aluminiumskärm som gör kabeln robust men busenkel att installera.


Installationen är enkel och värmekabeln kan installeras både på och inuti vattenrör.

Max installationslängd: m invändigt, 1m utvändigt. ETL-levereras i löpmeter på trumma, upp till 3m, och kan klippas i exakt önskad . Självbegränsande värmekabel för rör. Det räcker många gånger inte med enbart värmeisolering utanpå vattenrör, sprinklersystem, avloppsledningar och oljerör för att ge tillräckligt skydd under vintern.


Våra självbegränsande värmekabelsystem är konstruerade för att kunna skydda rörledningarna från frostsprängning och . VÄRMEKABEL HOME HEATING EASYCOSY METER. Skydda dina rör mot frostskador När rör utsätts för minusgrader kan ansamlingen av is leda till att de spricker.

ETL FrostGuard är en värmekabel som själv reglerar temperaturen till en säker nivå. Y-kopplingen används när man vill gå in med värmekabeln mitt på ett befintligt rör. En vattentät genomföring . Värmesystem från DEVI erbjuder en mångsidig lösning för skydd av vattenledningar (inklusive dricksvattenledningar) mot frost. Du kan köpa färdiga kit eller exakt längd på värmekabel.


Gällande värmekabel så är det olika egenskaper på olika kablar kontakata gärna oss innan för rådfrågning om vilken som passar dig. Vi kan ordna fram alla storlekar på isolering. Vi har under många år haft problem med att vattnet frusit i vår sommar stuga med torpargrund där vattnet är draget under huset i 16mm koppar rör och en snurrad värmekabel runt dem och sedan issolering.


Nu har vattenrören gått sönder igen och jag funderar på att byta ut rören till eller mm och . Isotermrör för vatten levereras med grått ytterrör, isotermrör för tryckavlopp levereras med ett rödbrunt ytterrör och ohms värmekabel (motståndskabel) som frostskydd. Isotermrör består av ett innerrör PESDRPN 1(c=25) och ett ytterrör med ett isolerande luftlager, värme och kylreflekterande aluminiumfolie och . Värmekabel för vattenledning till dina system. Med en värmekabel håller du vattenledningen frostfri och isfri. Den kan användas inuti eller utanpå en vattenledning.


I denna kategorin hittar du . Frostskydd och varmhållning av rör.

Defrost Water är en självbegränsande kabel i halogenfritt utförande. Kabeln klarar att frostskydda rör upp till mm diameter vid -25° C, förutsatt att röret . En tät läggning mellan slingorna ger ett varmare golv. För frostskydd i vattenledningar används vanligen en självreglerande värmekabel.


Kabeln kan användas invändigt i rör eller läggas utvändigt. Devi Pipeheat för frostskydd av rör och slangar. Maximal längd utvändigt på rör 1m. Godkänd för installation i dricksvattenrör. Klipps i valfria längder från bobin.


Halogenfrikabel som klara av att frostskydda rör upp till 50mm ned till -25ºC förutsatt att röret har isolerats minst 30mm eller grävs ner i mark minst 50cm. Kan förläggas såväl i som utanpå rör. EVP har pro- dukter för att förebygga skador och läckage orsakade av frostsprängda rör och vattenledningar.


Frusna rör är ett problem när kylan kryper ner i vårt land. Våra produkter är allt från värme- kabel med sladdställ till anpassade längder på löpmeter och färdiga slangar med inbyggd värmekabel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения