måndag 18 april 2016

Soldriven pump

Produktinformation från tillverkaren: No electric outlet or battery needed for the floating solar fountain. This product floats on the water and starts pumping water soon after bright sunlight shines directly on the solar cells. It is made up of highly efficient solar panel and new brushless pump. Enkelt att installera: Sätt pumpen under vatten, anslut solcellen och rikta den mot solen.


Ingen anslutning till det fasta nätet behövs! Det är bara att rikta solcellen mot solen och ansluta den till fontänpumpen.

Perfekt för det lilla fågelbadet, lite större dammen etc. Har koloniträdgård och vill inte ha en massa elgrejer som kostar i drift. Leverans inom till dagar. Har de senaste åren letat efter en solcellsdriven pump och nu har jag hittat den. Priser, inkl moms men exkl frakt och postförskottsavgift: Elektra 4SEK Eurydike 4SEK Kleopatra 5SEK Poseidon . Han vill lyfta vattnet rätt högt.


Då räcker nog tyvärr inte den pumpen. Men annars är nog direktdrift ett mycket effektivt och billigt sätt att lösa det hela. Tanken är ju god men eftersom ingen sagt det minsta knyst om att de har en solcellsdriven pump har jag varit tveksam.

Jag har använt solcell driven fontänpump i 1säsong utan problem,har med batteribackup som fungerar kanon,kan iaf köra minst 2dygn fast de har varit mulet. Man bestämmer själv hur . Vi har också borrat ytterligare borrhål och installerat en soldriven pump till ett av borrhålen och har också anslutit alla borrhålen till våra 40. Detta har förbättrat vår förmåga att pumpa och lagra vatten för egen förbrukning.


Slutförandet av dessa anläggningar gör att vi har möjlighet att påbörja . Länkar och nedladdningar. ACSMproduktinformation. ACS3produktinformation.


Sugförmåga ned till mm - f. Solar pump drive supplement manual. WOLFCRAFT Universalpump Wolfcraft 3. Nu lanseras en svenskutvecklad soldriven automatisk länspump avsedd för småbåtar. Tidigare lösningar har byggt på tillgång till vågor eller ryck i tampar v. Tre nivåer för ett härligt vattenfall! Modern fontän med tre nivåer som skapar en härlig och lugn miljö i trädgårdens a. Komplett d-rainer soldriven länspump inklusive batteri och laddare. Innehåller allt du behöver för att slippa ösa din båt för hand.


Huvudenheten innehållande solceller, batteri samt styrelektronik lägger du på en av båtens britsar.

Pumpenheten placerar du i båtens lägsta punkt och kopplar in till den medföljande . Ladda INTE batterierna utanför enheten då den laddning som systemet ger är anpassat till bevattningskapaciteten. Förpackningen innehåller: Irrigatia huvudmodul med solceller och pump. Vår solcellspump använder solens energi för att driva din fontänpump eller luftpump. Snabba leveranser är vår specialitet. Vid full laddning kan pumpen gå ca 2h.


LED-dioder lyser upp fontänen medans pumpen går. Det medföljer olika fontänmunstycken. Shop our selection of Fountain Pumps in the Outdoors Department at The Home Depot.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения