tisdag 12 april 2016

Interiörtvätt

Löser smuts och fläckar på klädsel, mattor, dörrsidor, innertak m. Inom vår kategori Interiör hittar du ett brett urval av rengöringsprodukter som gör det enkelt att hålla kupén ren, fräsch och inte minst luktfri. Efter en titt här kan du vinka adjö till fläckar, smulor och smuts. Handla Interiörtvätt till bilen upp till - LÄGRE PRIS med SNABB leverans hos Skruvat.


Textil - och interiörtvätt som effektivt avlägsnar fläckar och rengör bilklädsel, textilmattor mm. Turtles interiörschampo tar bort smuts och damm från både plast, vinyl och textilier.

Den är med andra ord idealisk för såväl instrumentpanelen och klädseln som dörrsidor och andra plastdetaljer. Naturligtvis efterlämnar den även en långvarig, frisk doft. Autoglym Interior Cleaner kan användas på alla ytor invändigt vare sig det är i bil, båt eller husvagn. Effektiv på plast, mattor, läder, syntetiska mattor och golv, gummi, och även lackade ytor. Produkten är färdigblandad men kan även användas till klädseltvättmaskiner.


Späd då ut 1:med varmt vatten. BIOkleen tillverkar och säljer produkter för rengöring och underhåll av hus, hem, villa och fordon. Våra kunder är allt ifrån proffs till hemmafixare.

Högkoncentrerat svagt alkaliskt rengöringsmedel för invändig rengöring av fordon. Lämnar inga klibbiga rester. Extra effektivt för att lösa svår smuts på bilklädslar och inredningsdetaljer av textil och galon. En effektiv svamp som man fuktar lätt genom att spraya på lite interiörtvätt eller några droppar Yes diskmedel. Sedan går det som en dans att få bort fläckar och ingrodd smuts men var försiktig på ömtåligt material.


Fönsterputsning Smutsiga och flammiga fönsterrutor gör ingen glad! Söker du en bilverkstad i Växjö som utför bilvård av högsta kvalité? På RealMec tar vi mot alla fordon och ger bilen en riktig uppfräschning. Välj bland våra olika bilvårds-paket som ger din bil en trevlig nybilskänsla. Vi erbjuder paketeringar med inre och yttre tvätt, dammsugning, polering, lackförsegling och.


Bra priser och snabb leverans på Nordens största varuhus! Det är tyg och jag undrar hur jag lättast gör detta! Städar och småfixar lite på lexusen.


Status, offentliga värden, adress mm för Nordisk interiörtvätt. Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, öppettider, m.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения