tisdag 12 april 2016

Lcc produkter

Svensktillverkad skönhetsvård med fokus på high tech utvecklat av Isabella . Vem behöver inte lugnande, skonsamma, effektiva och. Varje produkt tas fram för att lösa ett konkret problem för användaren. Med aktiva, effektiva och vårdande ingredienser ger . Isabella Löwengrip hade acneproblem i tonåren vilket gjorde att hon utvecklade ett intresse för skönhetsvård.


Trots tester av hundratals märken hittade hon inte det som passade hennes behov och livsstil.

Vi hade inga egna produkter än som de kunde testa. Men under alla försök till införsäljning lärde vi oss en massa om marginaler och vad återförsäljarna önskade. Affärsplanen (som fortfarande bara finns i våra huvuden, inget nedskrivet) formades där och då.


Vi insåg att vi skulle etablera oss på . Idag har jag något roligt att berätta och det är att LCC :s intimserie har lanserats! Vi började med produkterna för ett år sedan då vi gjorde en stor marknadsundersökning bland kvinnor och sedan bjöd vi in till en lunch för att diskutera dagens utbud och vilka produkter man saknade på marknaden. Idag lanserar LCC vårt hållbarhetsprojekt Second Chance.


Det är i ett samarbete med våra fabriker här i Sverige för att inte slänga bra produkter men som har fått tryckfel. Ibland händer det i produktion att trycket har hamnat lite snett eller tillexempel att guldet har fått en repa pä sig .

I deras produkter säljs på apotek och hårsalonger och är speciellt anpassade för känslig hy. De har fokus på hud- och hårvård och lanserade nyligen även en . Startskottet till sitt egna personliga skönhetsmärke skedde under tiden hon skrev boken ”Economista” tillsammans med Pingis Hadenius (medgrundare och vd för LCC ). Då var det dags för andra recensionen utav produkter från LCC serien. Ni som missade förra inlägget, kika in HÄR. Serien innehåller bland annat jojobaolja, . Det var för ungefär två veckor sedan som 26-åriga Sofia Andersson köpte Blondinbellas hudvårdsprodukter av märket LCC.


Det kan bero på att huden . I outleten Second Chance erbjuds produkter med defekta förpackningar. Nu kan vi alltså även erbjuda våra kunder fullt dugliga varor till ett reducerat pris på grund av mindre defekter som sneda korkar och tryckfel på förpackningarna. Själva innehållet är givetvis detsamma som produkterna som . Parfymerad 1ml Kroppsolja. Duschkräm, Almond Coconut Milk, 4kr, Laura Mercier. Och fyra små produktprover av kommande produkter från LCC.


Nu väntar ju sommar och semester, hur packar du? Jag kompromissar inte längre med min necessär! Jag använder reseförpackningar och tar med allt jag vill ha!


På skärmen syns Kronans apoteks webbplats.

Bannern tar upp större delen av bilden på webbplatsen. Den har en ljusgrå bakgrund med snöflingor. I det högra hörnet finns i svart versal text: ”Köp tre valfria produkter från LCC och få”. Vad ni tycker om våra LCC produkter betyder allt! Bilden ovan är tagen från Brownsugar, en blogg med fantastiska bilder!


Läs hennes recension på våra senaste LCC produkter. När det gäller produktutveckling är det viktigt att ha bra idéer och veta vad man vill, men kundernas . Køb dine lækre produkter fra LCC her hos Nicehair. LCC bruker nøye utvalgte ingredienser og milde dufter. LCC er en serie beregnet for kvinner i alle aldersgrupper.


Da er det verdt å sjekke . För dessa produktområden finns standardiserad branschdata lätt tillgänglig och det finns en tydlig ekonomisk och miljömässig potential att genom LCC efterfråga produkter med billigare drift. Upphandlingsmyndigheten har även färdigformulerade upphandlingskriterier kring LCC inom flera produktområden .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения