fredag 29 april 2016

Fuktmätare källare

Hej, mitt första inlägg här, var snälla! Här är källare som har heltäckningsmatta och. Fuktmätning med trådlös hygrometer innebär med andra ord en stor trygghet för alla husägare och är den billigaste försäkringen man kan införskaffa gällande att förebygga fuktskador som kanske annars kräver både dyr och . Med en fuktmätare håller du koll på den relativa luftfuktigheten på svåråtkomliga ställen som vin krypgrund och källare , utrymmen där det finns risk att det tar tid innan man upptäcker fukt och mögel.


Ju fortare man upptäcker fuktskador desto mindre kostsamt blir det att åtgärda. Eftersom en källare ligger under jord finns det alltid fukt utanför väggarna och under golvet som gärna vill tränga igenom.

Alltså är det mycket mer komplicerat att inreda ett rum i en källare än ovan jord där ju väggarna faktiskt är ganska torra för det mesta. Och ett rum måste alltid vara torrt för att det skall . Temperatur- och fuktlogger 4. Få bukt med fukt i källaren. Vi ger dig råd och instruktioner för hur du kan få bukt med fukt i källaren.


Trådlös fuktmätning i krypgrund. Stor display för visning av fukt och temperatur trådlöst upp till meter, lämplig för mätning i krypgrunder, källare , vindar eller andra ställen där det är svårt att komma åt att mäta och övervaka. Med denna typ av fuktindikering återges ett indikativt värde, t.

Mätning av luftfuktigheten - Om man vill mäta uttorkningen av betong så mäter man luftfuktigheten, RF, i ett borrat hål i betongplattan. Dessa fuktmätare kan även användas till att mäta luftfuktigheten i andra utrymmen, såsom rum, källare ,. Vad kan jag läsa om på fuktmatningar. Varför uppstår fukt i hus? Problem med fukt uppstår i utrymmen med hög luftfuktighet, såsom vin källare , krypgrund och våtrum, men var kommer fukten ifrån?


Har ditt hus krypgrund bör du vara extra vaksam. Se även upp med läckande rör, otäta golv och väggar i våtrum, och växter placerade för nära huset. Kontakta oss om du vill ha hjälp med avfuktning av källaren eller om du vill ha . Den vanligaste fuktmätaren är en så kallad trådlös hygrometer. Det är en enhet som man mäta fukt och ofta temperatur på ett eller flera ställen och skicka informationen till en mottagare. Mottagaren placerar man ofta lättillgängligt i boytan.


En fuktkvotsmätare mäter vatteninnehållet i olika material (fuktkvot). Fuktkvotsindikator är ett instrument för att mäta hur mycket vatten det finns inne i ett material. Det är fuktkvoten som avgör möjligheten för mögelpåväxt. Det är oftast mer rättvisande att mäta fuktkvot än relativ luftfuktighet.


De vanligaste mätarna är kalibrerade för trämaterial såsom furu eller gran. Vår lösning ger ett permanent resultat och bygger på välrenommerade Drymat System som är godkänd av Önorm-standarden.

De största riskerna om ditt hus angrips av fukt är en hälsorisk för boende, och risk för mögel och röta av huset. Drytech har huvudkontor i Stockholm men . Boka fuktmätning i Österlen och Simrishamn. Köp fuktmätare via vår webbshop eller butik i Stockholm. Snabb leverans, öppet köp i dagar och riktigt bra priser!


Få konsumenter har tillgång till egen fuktmätare och att anlita en extern expert kostar en hel del, i synnerhet då det ofta krävs ett flertal mättillfällen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения