onsdag 27 april 2016

Westbo vedspis

Järnspisen är förbättrad genom att bl,a, godstjockleken är ökad på överhäll och plattor. Rabatt på alla tillbehör denna Månad vid köp av kamin eller vedspis ! Toppmontering av rökgång. Inmurningsstos för bakanslutning till murstock.


Mar Kampanj på alla våra vedspisar! Ytterligare ett nytt utseende finns att välja i mellan på .

En klassisk smalspis är mer än bara nostalgi. Du får en skön och praktisk värmekälla, som även är trevlig att laga mat på. Wamsler K1Exclusive, kW. Ankarsrum smalspis, kW. Spisen är förbättrat genom att bl,a, godstjockleken är ökad på överhäll och plattor.


Vedspis från Josef Davidsson. Scandinavisk Spismiljö vedspisar är nytillverkade klassiker. Besök oss i våra butiker eller gå in på vår hemsida för mer information om ny vedspis.


Translate this page Denna pin hittades av Sari Wilska.

Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest. Westbo Standard Glaslucka. This Pin was discovered by Olof Mattsson. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Luften cirkulerar hela tiden upp mellan inner- och yttermanteln och ut i rummet.


Classic har till skillnad mot många andra varmluftskaminer även en mycket effektiv värmelagringsförmåga. Den kraftiga innermanteln av gjutjärn gör att kaminen håller sig varm långt efter att brasan har slocknat. När du tar emot godset är det viktigt att du noggrant kontrollerar så att godset inte är transportskadat. Anmäl omedelbart skador till fraktbolaget. Innan du får göra en ny installation av eldstad och uppförande av skorsten krävs att en Bygganmälan görs till din byggnadsnämnd.


Vi kan brasvärme och kaminer. Find (og gem) dine egne pins på Pinterest. Nä nu jäklar får jag äntligen göra mitt första inlägg! Vi bygger och renoverar för fullt men lagom till jul har vi fått kamin och skorsten godkända av sotaren!


Under julledigheten fortsätter renovering och installation av köksspisen, det blir ett nytt inlägg så småningom). Alltså en lite större modell som.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения