måndag 11 april 2016

Irisspjäll

Originalspjället är utvecklat och designat av Fläkt Woods och finns i storlekar upp till 8mm, med klassens bästa exakthet och steglös inställning. Irisspjäll hittar du här. Köp irisspjäll till ventilationen tryggt och smidigt på nätet hos ventilation.


Stort sortiment av irisspjäll. Köp produkter för ventilation, fläktar, värmeåtervinning och radonsanering på faktura.

DIRU är ett irisspjäll för mätning och injustering av luftflöden. DIRU har följande egenskaper: låg ljudnivå, centriskt flöde, fasta mätuttag som ger noggrann flödesmätning samt är utrustad med regleringsfunktion som kan öppnas helt, vilket betyder att det inte krävs någon renslucka. Ej tillståndspliktigt enligt Miljöbalken. Kvalitets- och miljöansvarig: Eva Bengtsson.


IRIS är den ideala lösningen för exakt och snabb luftflödesmätning och reglering. IRIS-spjället är ett mät- . IRIS består av reglerskivor, justeringsmutter eller handtag (storlek 80), och justeringsskala plus manometeranslutningar och stomme.

HRSI är ett spjäll avsett för reglering av luftflöde i cirkulära ventilationskanaler. Spjällets uppbyggnad möjliggör en enkel och tillförlitlig flödesmätning. HRSI lämpar sig i montage där det ställs krav på låga ljudvärden och rensningsbara kanaler.


HRSI spjällets konstruktion ger en jämn och centrisk strypning. Ett irisspjäll för mätning och injustering av luftflöden. SPI har följande egenskaper : låg ljudnivå, centriskt flöde, fasta mätuttag som ger noggrann flödesmätning samt är utrustad med regleringsfunktion.


Systemair irisspjäll SPI. SPI är ett irisspjäll för mätning och injustering av luftflöden. Backströmningsskyddet Basic med irisspjäll är ett genialt grundskydd som bromsar spridning av giftiga brandgaser i byggnader med central till- och frånluftsventilation och täta brandceller.


Utvecklat och patenterat av Hagab. I kombination med ett så kallat irisspjäll kan manuell inställning göras av luftflödet efter önskade . UTFÖRANDE Tillverkas i förzinkat. IRS för reglering av luftflödet i runda ventilationskanaler. Våra irisspjäll uppfyller täthetsklass C. ARE backspjäll för anslutning av cirkulär kanal.


Kan användas som kallrasskydd.

Jag har förstått att man lätt kan mäta tryckfallet över spjället och därmed enkelt få fram flödesvärde. Men i min anläggning har man satt ett spjäll på frånluften alldeles före aggregatet. Aggregatet (Villavent VM2) i sig reglerar ju flödet i sin inställning så vad är då poängen med spjället?


BESKRIVNING, FUNKTION Cirkulärt irisspjäll med mätuttag för mätning och injustering av luftflöde. Injusterat läge låses med de två skruvarna. MATERIAL KBI: Av varmförzinkad stålplåt.


Reglage av polystyrolplast. MONTAGE KBI har nippeldimension med gummiringstätning och ansluts till .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения