fredag 15 april 2016

Dieselkamin wallas

En helautomatisk och torr värmekälla ökar din komfort avsevärt. Kliv in i din föruppvärmda stuga och njut direkt av din vistelse. Allt detta är möjligt för stugor med elsystem som inte är anslutna till elnätet.


Wallas värmare värmer upp ytor . Det mest effektiva och moderna värmesystemet för stugan utan el. Glöm problem med tändstickor, tändvätska, fuktiga lakan och immiga fönster.

Njut av fördelarna med att komma fram till . W Dieselkamin - För stugor upp till m². Installationen är enkel och den kan inte vara enklare eller säkrare att använda. Alltid torr och varm stuga! Utomhustemperaturen betyder ingenting. Dimensioner: 7x 3x 2mm.


Driftsspänning: volt eller batteripaket med 2volt laddare. Effektreglering: Steglöst med regleringsratt och automatiskt med.

Just nu har vi ett erbjudande på en helt komplett Vit dieselkamin med GSM- styrning, väggenomföring och bränslebehållare på liter. Med den steglösa effektstyrningen eller termostat gör det lätt att behålla den önskade temperaturen. Den i princip splitternya värmaren som bara varit provstartad visade vid en teststart genast upp ett felmeddelande och stängdes av.


Kaminen brinner med ren blå . WALLAS KAMINER FOR HYTTE OG MARINE. Glem problemer med fyrstikker, lightervæske, fuktig sengetøy og doggete vinduer. Du kan gå inn i en forhåndsoppvarmet hytte og begynne å nyte opphold. Noen som har erfaring med Safire Dieselkamin ? De er en konkurrent til bla.


Jeg skal installere kamin på hytta og vurderer denne. Ut med skiten och in med en fotogen eller diesel-kamin med t. Ha en lös fläkt som kan sitta med en klämma. Ytterst snål strömförbrukning och simpel konstruktion. Har du något tips el bild på mackapären?


Det ryker som det ska i början från skorstenen, men sen slutar det. Nån som vet nån standardlösning på detta problem? Vill helst inte plocka bort den och kosta på en dyr renovering.

Knowledge without experience is just information.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения