onsdag 27 april 2016

Självreglerande värmekabel

För frostskydd i vattenledningar används vanligen en självreglerande värmekabel. Kabeln kan användas invändigt i rör eller läggas utvändigt. Värmekabel kan även användas för markuppvärmning, tjältining och betonghärdning vid gjutningar vintertid. IHP erbjuder ett stort sortiment av självbegränsande värmekabel.


F-är en självreglerande värmekabel som själv känner av den omgivande temperaturen och reglerar sin effekt därefter.

Eftersom värmekabeln sköter sig själv, får du alltid jämn värmefördelning och kontrollerad förbrukning. F-har även en välbeprövad aluminiumskärm som gör kabeln robust men busenkel att installera. Den självreglerande värmekabeln ELSR-N är lämplig för frostskydd och temperaturhållning för industriell användning i det låga temperaturområdet. Den är också godkänd för användning i riskfyllda områden. BOT-versionen av denna värmekabel står även emot aggressiva kemikalier, olja och bränsle.


Installationen är enkel och värmekabeln kan installeras både på och inuti vattenrör. Max installationslängd: m invändigt, 1m utvändigt. ETL-levereras i löpmeter på trumma, upp till 3m, och kan klippas i exakt önskad .

Eftersom detta troligen är en självreglerande värmekabel som vi dessutom inte vet hur lång den är så går det inte att säga något om hur stor resistans det bör vara. Men om kabeln är trasig så har du troligen en väldigt hög resistans, storleksordningen 1kOhm uppmot oändigheten. Hur fungerar en självbegränsande värmekabel ? Ni kan ju även fråga den behöriga installatör som skall koppla in kabeln, vad den personen säger om längden på kabeln. Stor fördel med denna värmekabel : - Kabeln är helt självreglerande , ju kallare det blir desto mer värmer den.


Ju varmare det är desto mindre . Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS. Välkommen till PriceRunner! Ebeco Frostvakt F-levereras färdig-monterad med stickpropp och meter anslutningskabel. Anslutningsspänning 2V.


Frostvakten är en självreglerande värmekabel , vilket innebär att kabeln själv känner av den omgivande temperaturen och reglerar sin effekt därefter. Portabel jordfelsbrytare för montage på sladd. Finns även med förmonterad 3. Frostvakt Control reglerar så att värmen bara slås på när omgivningstemperatu. Självreglerande kabel hos Golvvärmebutiken på nätet - Självreglerande värmekabel TRöd i kompletta kitt inklusive termostat.


Köp golvvärme enkelt på nätet!

Rinkaby Rör säljer frostskydd och värmekabel för att hålla vattnet rinnande i er bostad. Denna massa krymper samman vid kyla och utvidgar sig vid uppvärmning. Därför avger en självbegränsande värmekabel en varierande effekt i förhållande till omgivande temperatur, men den vill . T-är en intelligent, självreglerande värmekabel som själv känner av den omgivande temperaturen och reglerar sin effekt därefter.


De självreglerande egenskaperna för värmekabeln T-gör den enkel att förlägga och installera. Kabeln förläggs enkel väg och fästs med Smartclip eller limmas i rännan. ELSR är en självreglerande värmekabel som består av två parallella ledare ingjutna i ett halvledarmaterial. När temperaturen ändras, förändras egenskaperna för materialet. Vid temperaturhöjning sjunker effekten och omvänt när den kyls, dvs.


Detta sker inom ett givet temperaturspann för respektive kabel. Frostvakten är en mobil värmekabel med färdigmonterad stickpropp som ansluts enkelt till ett jordat vägguttag via jordfelsbrytare. Vanliga användningsområden är avloppsrör, vattenrör och vattenmätare i t. Anläggningen anpassas efter rådande klimat samt efter fastighetstakets egenskaper (isolering, struktur och ventilation).


Värmekabeln installeras i hängrännor, stuprör, gesimsrännor och ränndalar, i invändiga stuprör och takbrunnar samt i vissa fall även på delar av taket. Självbegränsande värmekabel i komplett paket. Kallkabelanslutnings- och ändavslutningssats.


Skarvsats för FS-A-2X, FS-B-2X och.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения