tisdag 26 april 2016

Bra värmepump

Du har alltså nytta av din nya värmepump året om, även om den kan vara olika effektiv på de två uppgifterna. Majoriteten av de värmepumpar som säljs idag, är därför just så kallade luft-luftvärmepumpar som vi nu ska granska. Vill du läsa mer om luftvärmepumpar finns det en bra sida hos Vi i Villa och även Testfakta har en . Och det som är viktigt för våra kunder, är även viktigt för oss.


Därför testar vi värmepumpar så att du kan göra ett bra och hållbart val – ur kvalitet- och miljösynpunkt.

Vi vill också att värmepumpsleverantörerna fortsätter att höja kvalitén och totalgarantitiderna,. Beroende på hur ditt hus ser ut, hur klimatet är där du bor och hur ditt befintliga värmesystem ser ut, passar olika modeller olika bra , helt enkelt. Begreppet värmepump är brett.


Det täcker flera olika varianter som fungerar på ibland vitt skilda sätt, även om de delar grundprincipen för hur värmen produceras. Vilken luft vatten värmepump ska man välja? Frågorna är många inför valet. Här hittar du bra tips och värt att veta om luft vatten värmepumpar innan du ska välja och köpa.


Läs om fördelar och nackdelar med luft vatten värmepump.

Undvik fällorna och hitta rätt värmepump ! Rekommendationer är självklart bra , men lås dig inte för mycket vid ett speciellt märke eller en viss modell. Vad är en bra luft-luftvärmepump? För svenska hushåll är det relevant att värmepumpen håller en relativt hög värmefaktor även när det är minusgrader utomhus, eftersom det är under den tiden på året . Oavsett vilket nuvarande värmesystem du har som konsument, direktelvärme, vattenburen el eller oljepanna, så går det att installera en värmepump som komplement.


Detta gör att beroendet av dessa mindre miljövänliga energikällor minskar, vilket i sin tur givetvis är mycket bra för miljön. En luftvärmepump lämpar sig perfekt för dig som har direktverkande el med höga energikostnader. Med en låg investeringskostnad och hög energibesparing så är luft luft värmepump den värmepump som säljs mest i Sverige. Upptäck utbudet här nedan.


En bra luftvärmepump – Är en god investering som ger en snabb avkastning. Filter (aktiva filter). Luft-Luft (3) Luft-Vatten (1).


Att byta värmesystem är ett stort ingrepp i ditt hus, och ofta en stor investering. Det finns många uppvärmningsmetoder och tekniska lösningar och det krävs ofta fackkunskaper för att avgöra vilket system som passar just ditt hus och din familj bäst. Genom åren har vi samlat på . Inför ett värmepumpsköp vill du självklart ha så oberoende information som möjligt om de värmepumpar du är intresserad av.

Men vilka tester görs egentligen på värmepumpar och hur bra hjälp är ett testresultat inför ett värmepumpsköp? Det undersöker vi i det här blogginlägget. Här kan du läsa Bra att veta om värmepumpar. Scanmont har värmepumpar för alla behov och säljer endast välkända kvalitetsmärken. Totalt finns cirka miljoner värmepumpar installerade i landet.


Stort utbud av värmepumpar från kända varumärken till billiga priser. Fri frakt till hela landet. Värmepumpen är idag det vanligaste.


Folksam har testat värmepumpar , så att konsumenter kan göra ett bra och hållbart val - ur kvalitet- och miljösynpunkt. Ett par slutsatser som dragits efter årets test är att glädjande fler modeller blir ett “ bra val”, det har alltså skett en kvalitetshöjning. Många luftvärmepumpar ger lägre miljöpåverkan och kan . Det viktiga för en bra värmepump är alltså att producera tillräckligt med varmvatten samtidigt som årsvärmefaktorn förblir hög, det vill säga att kostnaderna hålls så låga som möjligt. Det är också viktigt att din värmepump har kapacitet att kunna värma varmvatten snabbt. Det är viktigt för att varmvattnet ska räcker åt alla i . Några av Sveriges mest effektiva värmepumpar har just blivit bättre!


Varvtalsstyrda, hög verkningsgrad och pekskärm i färg gör CTC GSi och CTC EcoAir 510M till några av de bästa värmepumparna i klassen. När du väljer en värmepump från CTC väljer du också en proffsig installation och många bekymmersfria år . I våra artiklar berättar vi mer om värmepumpar och svarar på dina frågor. Hur mycket kan jag spara?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения