torsdag 2 april 2015

Incert certifikat

Utfärdade dokument från INCERT kan innehålla avvikande information då vi väntar på en reviderad förordning för att korrigera informationen på baksidan av certifikat eller ansökningshandlngar. Det är förordningens gränser som gäller, inte vad som eventuellt står på utfärdade dokument. Många examinationscentra erbjuder också olika utbildningar i samband med examination, men det är viktigt att komma ihåg att utbildning i de allra flesta. Incert utför personcertifiering och företagscertifiering inom bygg- och anläggningsbranscen, bilbranschen och fartygsnäringen. Notera att intygen fortfarande måste skrivas under i original och insändas till INCERT.


När det årliga intyget har kommit in och godkänts av INCERT skickas ett nytt certifikat med ny giltighetstid ut.

Lämplig tidpunkt att skicka in det årliga intyget är en till två månader innan certifikatet giltighetstid löper ut. Här kan du kontrollera ett certifikats giltighet. Resultat från den automatiska kontrollen är beroende av hur data är registrerade hos INCERT.


Inmatade uppgifter måste vara i princip identiska med de data som finns registrerade för att få träff vid kontrollen. Erhållet sökresultat kan därför avvika från . Om du är certifierad hos INCERT kan du använda denna tjänst för självservice. Har du BankID kan du använda självservicetjänsten direkt genom att logga in.


Saknar du BankId måste du först ansöka om ett användarkonto hos INCERT.

Training Partners erbjuder kylutbildning för utbildningsintyg samt utbildning för dig som vill göra examineringsprov för att kunna ansöka om nytt eller förnyat certifikat för kyla kategori V (mindre än tre kilo köldmedium) hos INCERT. Detta examineringsprov vänder sig till dig som har för avsikt att ansöka hos INCERT om certifiering i Kategori V för att få utföra service och reparationsarbeten i mobila kyl- och luftkonditioneringsutrustningar med mindre än tre kilo köldmedium i motorfordon eller övervaka motsvarande arbeten som utförs . Det är med andra ord hög tid för dig som jobbar inom bilservice-branschen att fixa ett certifikat från Incert. Läs mer och anmäl dig till utbildningen här.


Företagscertifikat till Kategori V. Nu finns blankett inklusive anvisningar för att söka obligatoriskt företagscertifikat kategori V (mobil luftkonditionering i fordon) . På denna sida kommer frågor och svar att läggas in, relaterade till Svensk Kylnorm eller till lagstiftningskrav. Frågebanken kommer byggas upp success. Du som ska göra förnyelseprov för att efter godkänt prov kunna ansöka om nytt certifikat för kyla hos Incert. Kursen vänder sig i första hand till dig som har certifikat för kategori I, II, III och IV.


Du som har certifikat för kategori V kan välja att gå 1-dagars kurs med prov som är inriktad bara på mobilkyla kategori V. Swedac ackrediterar INCERT. Certifiering - Tillvägagångsätt. Utbildning ges av Mittuniversitet (samt IVT, Thermia och NIBE?) utbildningscentrerna är kontrakterade av INCERT. INCERT utfärdar certifikat till Installatör och företag . Entreprenörföretagens lokalkontor, eller hos Incert i Stockholm.


Vilka handhar certifieringen? Hela handhavandet av certifieringen sköts av Incert , .

Efter godkänt prov ansöker man om ett certifikat hos Incert. Att efter godkänt prov kunna ansöka om certifikat för kyla hos Incert. Vi rekommenderar dig att förbereda dig inför provet med att delta i våra eller andra utbildares preparandkurser. Alla som arbetar med fluorerade . INCERT är ensamma i Sverige om att utfärda certifikat för att arbeta med fluorerade köldmedier och de vet att det finns många bilverkstäder som saknar rätt utbildning och utrustning för att jobba med AC i personbilar, men som ändå gör det. Alltför sällan känner man till att det krävs certifiering.


Ett problem är att de som . HFC-gaser ( exempelvis R134a, R407C och R410A). Efter genomgången kurs och examination kan du som vill ha ett personligt kylcertifikat ansöka om kylcertifiering hos INCERT. Examinator för skriftliga prov inom kylområdet.


INCERT är det ackrediterade certifieringsorgan som utfärdar dessa certifikat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения