onsdag 29 april 2015

Luftdon

Swegons luftdonnbsp;är tysta, dragfria och designade för att smälta in med omgivningen. I vårt sortiment hittar du tilluftsdon för blandande, deplacerande och skiktande ventilation. Tilluftsdonen bör fungera och de ska hålla sig i de justerade inställningarna under hela produktlivscykeln.


Jämn justering och mätnoggranhet påverkar direkt energieffektiviteten på hela systemet. Köp produkter för ventilation, fläktar, värmeåtervinning och radonsanering på faktura.

Köp luftdon och ventiler till riktigt lågt pris hos butiken för ventilation! Nanobehandlade luftdon håller smutsen borta och ger ett lägre tryckfall över tiden Nu finns flera av våra. CleanVent-behandling som standard. Detta ger ekonomiska fördelar över tiden och ger ett bättre visuellt intryck.


Mönsterskyddad kontrollventil som har låg ljudalstring vid högt tryckfall. Tillverkad av förzinkad stålplåt och vitlackerad. Cleanvent-don har en smutsavvisande beläggning.

Spaltventil av natureloxerad eller . Frånluftsventiler eller frånluftsdon fungerar även med överhörningsskydd mellan olika rum i ventilationen. CKÖ är utformat för flesta moderna interiörer. Här finner du luftdon och deras tillbehör.


Klicka på respektive kategori för att ta dig vidare. Du har inga produkter i varukorgen. Välj en kategori, Aggregat (47), Filter (17), Fläktar (13), Luftavfuktare (4), Luftdon (10), Frånluft (4), Tillbehör (3), Tilluft . Vanliga luftdon har fast spaltöppning. Ett visst luftflöde ger därför en given inblåsningshastighet och därmed bestämd kastlängd. Om luftflödet minskar, avtar även hastighet och kastlängd i motsvarande grad.


Vid ökat flöde blir det tvärtom. En ändring av luftflödet får därför stora konsekvenser för rumsklimatet. Luftdon - luftdon , anslutningsplåtar, byggnadsplåt, byggnadsplåtslageri, byggplåt och ventilation, element, fasadstegar, fläktar - företag, adresser, telefonnummer.


Enkelverkande luftdon med fjäderretur för manövrering av ventiler med grader vridning. Utblåsningssäker konstruktion. Varje luftdon testas individuellt och förses med ett serienummer för enkel identifiering.

Mekaniskt Ventilerad Platongolv. Luftspalten i System Platon Golv kan aktivt fläktventileras för att ta bort fukt, lukt och farliga emissioner från betongplattan. Metoden Ventilerad Platon är mycket säker och dokumenterad läsning som funnits i snart år. Luftdon och ventilationsprodukter, specialtillverkade som standard.


Våra populäraste luftdon presenteras för er konsulter och privatpersoner som standarddon på denna webbplats. Systemairs nya donvalsprogram gör det möjligt för användaren att hitta lämplig produkt baserat på temperatur, kylbehov, luftflöde, lju tryck eller kastlängd. Polman´s luftdon kännetecknas av hög kvalité . I resultatet ges detaljerade tekniska data i tabell- och diagramform samt bild och måttskiss.


När produkturvalet är klart kan du skapa en rapport i pdf-format med all viktig . Luftdon för mekaniskt ventilerat platongolv består av en lackad stålram som har ett avtagbart galler i aluminium med vertikala lufthål. Används tillsammans med mekanisk ventilerat Platon, som ett .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения