onsdag 29 april 2015

Maalämpö

Tietämättömyys mutta myös omakotiasujan henkilökohtaiset toiveet, energian tarve ja kohteen sijainti vaikuttavat siihen, ettei maalämpöpumppua sittenkään valita. Silti jo yli puolet uusien omakotitalojen rakentajista haluaa maalämmön. Maaperä säilyttää sijainnin keskimääräisen vuotuisen lämpötilan parin-muutaman metrin syvyydessä, ja talvella maaperä on huomattavasti lämpimämpää kuin ulkoilma.


Nykyaikainen maalämpöpumppu on erittäin suosittu lämmitysmuoto edullisen käytön sekä . Maalämmön idea on lämmön talteenotossa.

Edullista ja ympäristöystävällistä lämpöenergiaa lupaava maalämpö on kirinyt suosituimmaksi uusien pientalojen lämmitystavaksi. Uudiskohteisiin tarjoamme myös lattialämmitysratkaisut. Luonnollisesti lämmitettävän alueen pinta-ala, ja esimerkiksi lämpimän veden tarve vaikuttavat vaikuttavat luonnollisesti . Jälkiasennus valmiiseen taloon voi tuottaa omakotiasujalle ison verohyödyn. Lämmitysratkaisun lykkääminen mahdollistaa myös sen, että esimerkiksi lämpöpumpun kannattavuuden voi laskea todellisen . Lämmönkeruujärjestelmät voivat olla sijoitett. Yksinkertainen keino pienentää sähkölaskua on hankkia maalämpö eli asennuttaa lämpöpumppu.


Tämä toimii erityisesti silloin, jos kiinteistössä on aikaisemmin ollut käytössä sähkölämmitys.

Lämpöpumppu toki tarvitsee sähköä toimiakseen ja tähän sähkönkulutukseen paneudumme hetken . Vaihdettiin -rakennettuun taloon maalämpö vanhan öljylämmityksen tilalle ( vesikiertoiset patterit). Oli pettymys sikäli, sillä yksistään tämä maalämpö ei pystynyt tuottamaan lämmintä meidän vetoiseen taloon. Lisäksi patterit olisi pitänyt vaihtaa heti uusiksi, koska vanhat patterit liian pienet kapasiteetiltaan tuottamaan . Tutustu tästä maalämmön hintaan, säästöihin lämmityskustannuksissa sekä maalämmön käyttöön omakotitaloissa ja taloyhtiöissä. Se on ilmaiseksi jokaisen saatavilla – tarvitaan vain laitteet sen hyödyntämiseksi.


Hanakoilta maalämpö kaivosta alkaen – yhdellä sopimuksella. Hanakat- liikkeestä saat täydellisenä kokonaisuutena maalämpöjärjestelmän, jolla teet merkittäviä säästöjä verrattuna hajautettuihin hankintoihin. Otamme vastuun kokonaisuuden toteutuksesta – kaivosta lämmönjakoon – ja varmistamme järjestelmän . Oletko valmis sijoittamaan säästääksesi? Havainnollistava kustannusvertaus on öljylämmityksen ja maalämpöjärjestelmän välillä. Mitä maalämpö tarkoittaa?


Järjestelmässä hyödynnetään maahan tai veteen varastoitunutta auringon lämpöä, joka otetaan talteen porakaivolla tai keruupiirillä. Järjestelmän tuottamasta energiasta noin kaksi kolmasosaa on uusiutuvaa energiaa. Espoolaisen kerrostaloyhtiön ratkaisu on ensimmäisiä omassa kokoluokassaan kaupungissa.


Liki sata asuntoa kahdessa kerrostalossa saa nyt lämpönsä maasta – tarkemmin sanoen kalliosta, jonka päällä seitsenkerroksiset talot seisovat.

Kädettömälle sopii mielestäni parhaiten suora sähkölämmitys eli patterit ikkunoiden alle. Ne ei vaadi muuta huoltoa kuin joskus imurilla vetäisee pölyt ympäriltä pois. Hannulan mukaan maalämmön etuja öljyyn nähden on julkisuudessa liioiteltu ja yksinkertaistettu. Haluamme kaikissa projekteissamme varmistaa, että asiakkaamme saavat parasta mahdollista palvelua ja pääsevät nauttimaan ympäristöystävällisestä maalämmöstä . Sisältää työn ja materiaalin.


Taloyhtiöissä taloyhtiön suostumus rakentamiseen. Energia, jota on varastoituneena maahan, ei lopu koskaan. Lämpöpartion markkinoimat maalämpöpumput ovat suunniteltu pohjoisiin olosuhteisiin. Tuotesuunnittelussa on tarkoin huomioitu Suomen kylmät erityisolosuhteet niin . Tutustu Nilanin Compact PC MLP -hybridiratkaisuun, joka tarjoaa enemmän kuin pelkän maalämpöpumpun – se hoitaa myös ilmanvaihdon kaksinkertaisella lämmöntalteenotolla, sisäilman viilennyksen sekä käyttöveden lämmityksen.


Mikä lämmitysmuoto tuo minkäkin verran säästöjä? Miksi yhä useampi asiakkaistamme valitsee maalämmön?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения