torsdag 16 april 2015

Nibe vattenvärmare

Dubbelmantlad vattenvärmare. För tappvarmvattenuppvärmning i traditionell värmeanläggning. För vertikal eller horisontell montering, dubbelmantlad behållare av kopparfodrad plåt, utvändigt beklädd med plastbelagd plåt.


Med en NIBE varmvattenberedare får du allt varmvatten du behöver till ditt hem eller fritidshus. Med en NIBE ackumulatortank kan du sänka dina uppvärmningskostnader genom att lagra varmvattnet och ta vara på överbliven energi. Ytbehandling, brännlackerad.

SP-1har vattenmagasin av invändigt kopparfodrad stålplåt. Utvändigt klädd med plastbelagd plåt. För vertikal montering med justerbara fötter eller horisontell montering med upphängningsanordning.


Som tillbehör finns fotställning för liggande montage. Utförande, med solslinga. Jämför priser och läs recensioner på Varmvattenberedare. Välkommen till PriceRunner!


Volym i mantelrum liter. VPA är lämplig för anslutning till värmepumpar med max-effekt kW.

VPB 5är en kopparfodrad varmvattenberedare med laddslinga. Nibe vattenvärmare sp-300. VPB är lämplig för anslutning till värmepumpar, el och oljepannor.


Dessutom försedd med 2″ elpatronsanlutning. VPB har avtagbar isolering för enklare intransport m. Beställningsvara – Levereras normalt . Dimension: diam 600xH=9mm. VPB 3är en rostfri varmvattenberedare som ansluts till NIBE värmepumpar F11xx.


VPA är speciellt lämplig för anslutning till värmepumpar med max-effekt kW. Vattenvärmaren består av ett varmvattenmagasin och ett dubbelmantelutrymme av stålplåt. Vattenmagasinet har ett korrosionsskydd av koppar.


SMO styr upp till nio FIGHTER. VATTENVÄRMARE EMINENT R55. Med den här åtgärden öppnas en dialogruta. Eltillsats för spetsvärme i villor. Kontakta din lokala installatör för mer information.


Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användande av cookies. MONTERINGS- OCH SKÖTSELANVISNING.

Påfyllning av vattenvärmare och värmesystemet. Extra varmvatten“ i fall en vattenvärmare är ansluten via tillbehöret VST 11. Luftning av värmesystemet. Akkumulatortank, EFlere egenskaber.


Artiklar som finns i lager är normalt tillgängliga för leverans nästkommande vardag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения