onsdag 8 april 2015

Termostat till kylskåp

Termostater till Electrolux kylskåp och frysar. Fri frakt över 500:- Leverans inom 1- arbetsdagar. Alltid dagars ångerrätt. Köp manuell termostat till din kylskåp här.


Hitta och köp nytt termostat till kylskåp här.

Om du inte kan hitta termostat för just din modell, kontakta kundservice. Jaha, så la då vårt drygt fyra år gamla Elecrolux- kylskåp av (det gamla skåpet var sen tidigt 80-tal och fungerade då jag bytte ut det). Problemet är att kompressorn startar, men lägger av efter ca sekunder.


Detta upprepas då och då, så det verkar som att kompressorn i alla fall fungerar, den blir . Vilken termostat till kylskåpet ? Vad kostar en ny termostat ? Jag misstänker att vår termostat har sagt upp sig, alla säger dock att det är så himla dyrt med reparatörer att det oftast lönar sig att köpa ett nytt kylskåp. Alltså är jag nu inne på att om det inte är för dyrt prova att byta termostaten själva och om inte det går köpa ett nytt .

Kompressorn startar och går en stund. Ibland så länge att det faktiskt blir kallt, ibland inte. Om jag har förstått det rätt är en kompressor lite digital, dvs antingen fungerar den eller inte.


Då ligger det närmast tillhands att tro att termostaten krånglar. Kylskåpet blir för kallt. Kan man byta termostat själv? Det är väl mest troligt att felet sitter där eller? Köp dina reservdelar online på Quickparts.


Kylen är för kall oavsett hur man ställer in den och det står i bruksanvisningen att det kan hända om termostaten pajjar. Tanken är ju direkt att fixa det själv :). En ny termostat kostar nog . Förr kunde man få byta en mekanisk grej som inte kostade så mycket. Numera blir det mycket dyrare för kunden. Moderna kylskåp har ingen termostat utan ett kretskort och ett antal sensorer.


Istället för att byta en termostat så får man byta kretskort och givare. Ibland åker kompressorerna med av bara farten .

Köp kylskåpstermostater billigt och snabb leverans. Mekanisk temperaturstyrning skapar goda, men inte optimala, lagringsvillkor för livsmedel. Med elektronisk styrning av temperaturen är .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения