torsdag 30 april 2015

Badbalja med insats

Här hittar du en mängd badbaljor till barn och baby i olika storlekar. Dessa fälls helt enkelt ut och fylls med vatten, för att sedan tömmas och vikas ihop igen. Modellen tar minimalt med plats och går enkelt att gömma undan.


Har man istället ett badrum utrustat med ett badkar kan en flytbädd vara ett . Att bada i balja tycker de flesta små barn är härligt och som förälder blir det en mysig stund med babyn. En praktisk badbalja är förstås ett måste.

Här tipsar vi om budgetbaljor och ihopfällbara baljor för trångbodda och specialbaljor för barn med kolik. Stokke Flexi Bath Bundle (Vit). Jämför priser och läs recensioner på Barn- och Babytillbehör. Välkommen till PriceRunner!


Pris per styck: undefined - undefined så länge lagret räcker. Skåpsnummer: Plask – det är kul med ett eget badkar! Enkelt att flytta och ställa var du vill, och det står . Badade dottern i handfatet eller tillsammans med oss i badkaret.


Vi har köpt en badbalja (från IKEA).

Från 2-mån badade hon även själv i badkaret, låg på botten med lite lite vatten i och plaskade. När dottern var runt mån bodde vi mån utan badkar så vi köpte ikeas badbalja för kr! Färg: Vit Material: Baljan är av Polypropen (PP) och pluggen av termoplastisk elastomer (TPE). För ditt barns säkerhet: Kontrollera badbaljan före varje användning.


Vid första tecken på svaghet eller skada, byt till en ny. Badbalja med bottenplugg. Lämna inte ditt barn utan tillsyn.


Förpackningsstorlek: Längd: 770 . Anatomiskt och säker form för bekvämt badande. Köpte stokkes badbalja som man kan fälla ihop. Så skönt att den inte tar massa plats har den oftast på golvet och sitter bredvi funkar även med min trasiga rygg.


Också tycker stativ onödigt grej. Se bild Insatsen går naturligtvis att lyfta ur. Perfekt att ha för de riktigt små och underlättar om man är själv. Ekologisk badbalja Patu Avloppspropp Mått: 80cm x 47cm x 25cm Stabil och tillverkad av hög kvalitét. Ljusgrå - Ljusgrå badbalja till baby, inkl.


Hämtas smidigt i Varekilsnäs. Vit badbalja med propp i botten, funkar perfekt till både nyfödd bebis och mindre barn.

Proppen i badbaljan är toppen när det är dags att tömma baljan på vatten, man slipper ha vattnet längs hela golvet. Yttermått på baljan där den är .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения