måndag 27 april 2015

Byggavfuktare

Effektiv luftavfuktare för avfuktning av nybyggnation, torkning efter vattenskador eller för att hålla luftfuktigheten nere i lagerhallar. Heylo luftavfuktare är konstruerade för den professionella användaren och robusta maskiner för högt ställda krav. Modellerna kan användas vid alla förekommande torkningsuppgifter inom byggindustrin och offentlig miljöer.


Frigjort vatten samlas upp i inbyggd vattenbalja med nivåautomatik. Proffsmagasinet till bra pris och med snabb leverans.

Skyddat chassi, inga utstående delar Rotationskompressor för ökad effektivitet Fläkt med kontinuerlig drift Luftutgång med fördelningsgaller för bättre spridning av luften Kondensor och förångare tillverkade av kopparrör med . Dantherm CDT-serien är speciellt framtagna med tanke på krävande applikationer såsom byggavfuktare , avfuktning av vattenskador, upptorkning av lagerhallar och källare etc. Avfuktarna kan fås i sju olika storlekar anpassat för ända upp till 1. Två av modellerna (S samt S) är utrustade med . Brett sortiment av avfuktare för byggarbetsplatser och andra temporära installationer. El-Björn byggavfuktare AD 520S. El- Björn byggavfuktare AD 640E.


Alla byggavfuktare byggtorkar från alla leverantörer finns på MaskinNet.

BA är en kondensavfuktare med hög kapacitet som effektivt minskar luftfuktigheten. Avfuktaren är lämplig på byggarbetsplatser och efter vattenskador för att torka byggmaterial, mattor och väggbeklädnadsmaterial. BA till att undvika korrosions-, lukt- och . Avfuktare Avfuktare bidrar till ett komfortabelt och hälsosamt inomhusklimat. Inomhusluft med för högt fuktinnehåll kan leda till att husets konstruktion och inredning skadas och missfärgas.


Våra avfuktare är mycket enkla att använda och har en låg energiförbrukning. Avfuktar Fungerar och är i bruksskick. Kondensavfuktare för bygge och industri Robust luftavfuktare som är konstruerade för proffesionell användning på byggarbetsplatser och inom industrin. Lämplig för utrymmen upp till 2m³.


Stora kraftiga hjul och styrhandtag . En effektiv och pålitlig avfuktning under byggprocessen säkerställer en byggnation som är fri från byggfukt, vilket kan orsaka skador och stora problem senare. Den ger också en kortare byggtid och snabbare inflyttning. Byggavfuktning är alltså viktigt av flera anledningar, inte minst ekonomiska.


Byggavfuktare Typ A BTB Hetgasavfrostning för hög avfuktningskapacitet även vid lägre temperaturområden. Som standard försedd med sladdvinda Försedd med 2.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения