onsdag 15 april 2015

Lg värmepumpar

Våra värmepumpar uppnår en hög kvalitet med hjälp av avancerade tekniska lösningar som ger en hälsosam luft med låg ljudnivå. Du får en rad smarta funktioner, som gemensamt ger hög besparing och behaglig uppvärmning. Våra värmepumpar är byggda och testade för att passa det alla klimatet.


LG erbjuder ett brett sortiment av värmepumpar för ett bekvämt inomhusklimat. Livet handlar om mer än bara den senaste tekniken.

Det handlar om upplevelser, och i vårt fall, om vilka upplevelser teknik kan skapa. Hos LG Electronics Sverige finns mycket. Vår målsättning är att förgylla och förenkla . Köp en LG luft-luftvärmepump! Exempelvis testvinnande LG Prestige. Hög energibesparing, låg ljudnivå och hälsosam inomhusluft, med en LG luftvärmepump.


Välkommen till PriceRunner!

Hos oss hittar du LG luftvärmepumpar till marknadens ledande priser. Vi har LG luftvärmepumpar för alla behov. Bästa värmepumpen som Energimyndigheten har testat! LG Nordic Prestige slog alla rekord vid Energimyndighetens test hos SP, den fick bästa SCOP och ger största besparing. Den har också högsta värmekapacitet av alla luftvärmepumpar vid -15°C.


Läs mer om Energimyndighetens testresultat här: SP -test . Uppnå en inomhusmiljö som motsvarar dina högt ställda förväntningar med en effektiv värmepump från LG. Samtliga produkter från LG håller . Värmepumpar som arbetar i det tysta. Hos Ceteco AB kan ni alltid köpa billigaste LG värmepumpar. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Vi säljer luftvärmepumpar från marknadens ledande tillverkare, LG och Panasonic.


LG UP – en golvstående innovation. Perfekt för bilhallen och andra lokaler med stora fönster. Inomhusklimat för Sverige.


Kinnan är distributör för Panasonic och LG värmepumpar i Sverige.

Besök sidan för att läsa mer. Service LG luft värmepump få ut det mesta av din värmepump. Vi gör det lilla extra för att få ut mest effekt ur din värmepump.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения