måndag 13 april 2015

Trådlös fuktmätare

Många påstår att frånluftsventilation medför ökad luftfuktighet i grunden. Hur det än är med den saken så har har jag kommit fram till att jag måste bevaka luftfuktigheten i torpargrunden framgent. Kan någon här ge tips på bra trådlös hygrometer med flera givare att placera på att par ställen i grunden och . Trådlös fuktmätning kanaler - Fuktmätare - Handinstrument.


Det är också vanligt att billigare varianter tappar sändningen.

Visa filter Stäng filter. Viktigt instrument vid t. Håll koll på luftfuktigheten på svåråtkomliga ställen. Trådlösa sensorer med räckvidd på upp till m. Beställ dig fuktmätare hos oss idag! Hygrometer med inbyggd termometer för inom- och utomhusmätningar.


Mätområde: 0-°C (inomhus), -till °C (utomhus). Luftfuktighet: till RH.

Drivs med 4x AA-batterier (medföljer). Fukt- och temperaturmätare med separata givare för trådlös övervakning av krypgrunder, vindar, källare, förråd m. Min digitala fuktmätare mäter upp över i krypgrunden. Det gör att de oftast inte är tillförlitliga.


Dom har ofta dessutom en tendens att driva med tiden. För att få fuktmätaren att visa mer rätt kan man behöva förvara . Den vanligaste fuktmätaren är en så kallad trådlös hygrometer. Det är en enhet som man mäta fukt och ofta temperatur på ett eller flera ställen och skicka informationen till en mottagare. Mottagaren placerar man ofta lättillgängligt i boytan.


En fuktkvotsmätare mäter vatteninnehållet i olika material (fuktkvot). Nordtec levererar kvalitetsmätinstrument för industri och byggbranschen. Vad finns det att välja på? Hittade inte tekniska data för Oregon Scientific. Vet jag ligger nära.


TH-innehåller både en temperaturmätare och en fuktmätare. Den är trådlös och batteridriven. Aktuella värden värden presenteras i.

KilnScout är en trådlös fuktmätare som säkert mäter fuktkvot i virke och avgör när torkprocessen är färdig. Kontakta oss på Dynalyse för mer information om mätning av fuktkvot med KilnScout! Vi har ett stort utbud av Mätinstrument.


Alltid snabb leverans - Klimatshoppen. Köp fuktmätare via vår webbshop eller butik i Stockholm. Snabb leverans, öppet köp i dagar och riktigt bra priser! This Pin was discovered by Nordtec Instrument.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения