torsdag 30 april 2015

Rökrör böj

Oisolerade rökrör och böjar till braskaminer köper Ni hos oss. Sveriges bredaste sortiment, för det vi inte har tillverkar vi till Er. Besök gärna vår webshop med högsta kvalitet skorstensrören till överraskande låga priser. Vi älskar att hjälpa dig!


Komplettera din braskamin med ett bra rökrör av hög kvalitet.

Våra rör finns i en rad olika utförande och av rad olika produkter som ger dig möjlighet att plocka ihop ett system som passar dina behov. De flesta modeller erbjuds i grått eller svart, allt är tillverkat i mm högkvalitativ stål som. Dags att sota skorstenen eller skaffa en skorsten till bastun? Hos oss hittar du dina skorstenar till både kaminer och bastur.


I vårt sortiment har vi bland annat skorstenshuv, regnskyd emaljrör med eller utan böj , rökrör och vinkelrör från bland annat Harvia. Harvia är ett märke som kan bastu och bastuaggregat. Kom in till våran webshop, där du hittar etanolkaminer och eldstäder som passar just dig samt grindar och räcke, allt med hög kvalité och till ett riktigt bra pris.

Skorstensrör 5mm med sotlucka. Böj S L=2förskjuter 80mm. Rökrör med grader vinkel. Måttskiss S- böj ø 1mm. Ladda ner måttskiss som PDF . Antal: Lägg i varukorgen.


Varumärke, Kaminexperten. Rörböj Kaminexperten Sexkantig Böj 120. Tillbehör: Sotlucka Ø 1mm. BAUHAUS erbjuder ett brett sortiment av både kompletta skorstenspaket och rökrör som passar våra braskaminer! BÖJ GRADER HELISOL GRÅ.


Grå graders böj för sidodragning av skorsten Fullisolerad skorstensmodul 45° för sneddragning av skorsten i Safepipe. Nimi, Böj rökrör 45º med sotlucka. Temperature of use, ≤ 600°C.


Levertij - (med färg 15).

Transport costs, För ordervärde upp till .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения