torsdag 23 april 2015

Insats kamin

Contura iär svart och finns med lucka i glas eller gjutjärn. Kamin-insats Contura iModern - För egen inbyggnarh:contura. Att installera en spiskassett i den öppna spisen är en smart och prisvärd insats. Den ökar energieffekten markant, utan att ta bort känslan av att ha en vacker öppen spis.


Med en kassett kan du få en grund för att själv skapa din drömspis.

Samtidigt får du en effektiv tilläggsuppvärmning i huset. En spiskassett har en låg. Välkommen till PriceRunner! För att få en välkommen värmevinst istället för en onödig förlust, krävs en modern, effektiv insats som Sverigekassetten. Med sin rymliga eldstad och stora.


Komplettera din befintliga öppna spis och spara energi. Genom att montera en kamininsats ökar du verkningsgraden.

Skillnaden mot den mindre kassetten är att insatsen ofta har en mer rejäl brännkammare. Kassetter eller insatser för öppen spis gör ditt eldande billigare och effektivare. Spisinsatserna är ofta gjorda för egen inbyggnad och du kan alltså mura in . Våra spiskassetter är tillverkade av genuint gjutjärn och passar alla typer av öppna spisar.


Köp en snygg spisinsats till en öppen spis. Hos Stuvbutiken i Karlstad hittar du kamininsats från Kaminexperten. Insats till öppen spis till bra pris.


Välj en kassett i gjutjärn, plåt eller täljsten Välj din kamin efter hur din eldstad är byggd. Söker du en spiskassett, kassett, insats öppen spis, insatskamin? Vi erbjuder många olika öppen spis-kassetter och spiskassetter. Passar de flesta öppna spisar.


Handtaget är integrerat i luckan och spjällreglaget är lättåtkomligt på framsidan. Spiskassetten med panoramalucka bjuder på stora glasytor vilket gör att elden syns ordentligt. Låt fantasin sätta gränserna för din eldstad och mura din egen omramning.


Kamin - insats Contura iför egen inbyggnad. Jag vurmar verkligen för traditioner och är galen i loppisar och antikaffärer.

Vilken tur då att det går att kombinera gammal god tradition med ny och bättre teknik, utan att förlora det klassiska uttrycket. Den sitter högt upp så att elden syns i hela rummet. Vi tröttnar aldrig på den, för den är väl så effektfull när elden har brunnit ut, och vi sover gott i den kvardröjande värmen från murstocken. Eldstad Contura i31T – insats med omramning i täljsten. Med insatsen i31T, klädd i naturligt värmelagrande täljsten, får du extra god värmeekonomi.


Den värmelagrande täljstenen har en naturlig mönstring, inget exemplar är det andra likt. Eldstaden kan också kombineras med värmelagrande powerstone . Skapa din egen eldstad med en insats av högsta kvalitet och med ett riktigt generöst glas. Stort vinklat glas visar riktigt mycket av elden. Vårt Clean Burning System i världsklass håller glasen rena och sotfria. Moderna öppna spisar är också ganska väl anpassade till dagens krav på uppvärmning.


De byggs mer eller mindre som en hybrid mellan öppen spis, kakelugn och kamin. Själva stommen i sig är rejäl av sten, vilket kan lagra värme, och eldstaden består av en insats som påminner om en kamin. Utseendet är dock i främsta . En kassett kan även användas som grund för att själva skapa den sanna drömspisen. Design och produktutveckling av Conturas kaminer sker i Sverige .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения