måndag 13 april 2015

Övertryckshall

DUOL Space Dome är världens mest energieffektiva övertryckshall. DUOL DMS – konstruktionen stabiliserar hela hallen, minskar behovet av tryck in i hallen och underlättar för snön att glida ner från taket. Några av de senaste vintrarna i Finland har varit mycket snörika och DUOL hallarna har klarat sig utan större problem.


Piteå kommuns personal arbetar. Torsdagens arbetspass är inställt.

Besked från BD Bygg och Polarhallen. Vi måste ställa in kvällens (torsdagens) halluppsättning. Det betyder att vi stryker kvällens arbetspass rakt av. Nu överklagar Scandihall det och kräver att avtalet ogiltigförklaras.


I veckan klubbade kommunens arbetsutskott vilken sorts fullstor fotbollshall som ska anläggas på Noliaområdet i höst. Valet föll på en vajerbyggd övertryckshall tillverkad av finska Polarhall. Nu har vi tecknat avtal med BD Bygg som ska bygga övertryckhallen över konstgräsplanen på Nolia Norrstrand.

Enligt avtalet kommer övertryckshallen att stå. Man har hittat en lång reva på hallen som kollapsade i dag. Filip Stén Yle Österbotten och Vasa. Sjukhemsgatan i Klemetsö i Vasa, den så kallade Kiistohallen, har kollapsat. En övertryckshall kan bli en lågprisvariant för en arena i Bollnäs.


Det är en idé som lanseras av den företagsgrupp där Ängabyggen och Tuppz-företagen. Nu byggs också en fullstor hall för laget att träna i på vintern. Nu är hallen äntligen uppe men än går det inte att spela fotboll där.


BD-Bygg bygger övertryckshall på Nolia. Det blir Sveriges fjärde fullstora övertryckshall. Snart startar arbetet med att resa den – men frivilliga behövs. Förslaget består av en övertryckshall i plast och är ett kostnadseffektivt förslag.


Det var i förra veckan som diskussionerna kring bandyhallen i Vetlanda fick nytt liv. I måndags kom kommunen och förträdare för idrotten fram till i ett förslag att kommunen bygger nya isbäddar för bandy och ishockey medan . Margretelunds fotbollsplan,. Uppdra åt Kommunstyrelsen att upphandla att befintligt konstgräs på.

Upphandlingen avser en totalentreprenad som omfattar utförande en ny övertryckshall för inomhusfotboll med tillhörande projektering för entreprenadens genomförande. För övriga frågor, kontakta. Välkommen till hemsidan för Storfors AIK - Dam - Damer Div 2. Vid byggande av hall ska den även anpassas till medias arbete.


Det finns information på SBF:s hemsida. Bandyhallarna skall även vara anpassade till publik, spelare, domare och funktionärers säkerhet. Byggstart kan ske redan i juli .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения