torsdag 23 april 2015

Portabla kylaggregat

Ett enkelt och effektivt sätt att skapa skön svalka. KCC:s portabla kylaggregat är särskilt utvecklade för det mindre kontorsrummet, sovrummet eller sommarstugan. Det krävs ingen installation, endast ett vanligt eluttag och ett mindre hål i väggen. Energiklass A Kyleffekt och ljudnivå baseras på . Med KCCs portabla kylaggregat tar du enkelt med dig kylan dit du bäst behöver den.


KCC portabla kylaggregat passar utmärkt för det mindre kontorsrummet, sovrummet eller sommarstugan.

Det smidiga formatet gör att aggregatet lätt smälter in i miljön utan att vara i vägen, och du får en effektiv kylning. KCC:s höga kvalitet gör att du alltid kan förlita dig på en behaglig temperatur. Ett portabelt kylaggregat är den enklaste lösningen på dina kylbehov.


Ingen installation krävs, allt som . Från små portabla kylaggregat till fastighetslösningar, vi hjälper er med ert behov av kyla. Portabla Kylaggregat från KCC. Hos oss kan du hyra allt från små mobila aggregat till kompletta anläggningar för industri, kontor och butiksmiljöer.


Eller varför inte investera i aircondition hemma eller ett kylaggregat till vinkällaren . Möjlighet att hyra för enskilda tillfällen).

Med en portabel AC får du den luftkonditionering du vill ha även om det varierar från dag till dag. Våra portabla AC:ar är enkla att flytta från arbetsrummet in till sovrummet, det enda du behöver göra är att ansluta evakueringsröret till en fönsterspringa eller dylikt. Skaffa aircondition hemma med våra portabla kylaggregat och . Ditt portabla kylaggregat genererar kyla som sprids i lokalen samtidigt som den varma luften förs bort genom en slang.


Expert på inomhusklimat och värmepumpar. Fri frakt och inga dolda avg. Den varma fuktiga luften från kondensorn leds ut via en flexibel slang som ansluts på baksidan.


Det vatten som avfuktas ur rumsluften följer med ut via samma flexibla slang som medföljer produkten. Intelligenta system med elegant design – en säker investering med enkel installation! På sommaren är det många som lider av värmen på jobbet. Arbete i stark värme är påfrestande för kroppen och mycket stark värme kan vara farligt.


HACE AC Torino är en portabel flyttbar ac, en luftkonditionering som är smidig och effektiv som sänker temperaturen i ditt hem eller på arbetsplatsen. Den kyler och avfuktar upp till c:a moch pryder vilket rum som helst. KCC-kvalitet rakt igenom!


Flyttbart kylaggregat - ta med dig kylan dit du bäst behöver den. Med tanke på det underbara vädret vi har så kör vi en liten drive på portabla AC. Henrik UnossonDiverse, Erbjudande, Nyheter . Vill du Hyra portabla kylaggregat ?

Litet och effektivt portabelt kylaggregat. Snabb och pålitlig uthyrning av tillfälliga kylaggregat , takagreggat och portabla luftkonditioneringsaggregat från Trane. Aggregatets design smälter lätt in i miljön utan att vara i vägen.


Ditt tillfälliga kylbehov kräver en snabb, pålitlig och effektiv lösning. Trane ger dig en helhetslösning och .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения