tisdag 21 april 2015

Luftavfuktare garage

Avfuktare för garage ser till att den relativa luftfuktigheten sänks till Rh, rostbildning ökar om den relativa luftfuktigheten överstiger Rh. Woods DS15F luftavfuktare. Modellen har en inbyggd hygrostat som gör det enkelt att ställa in den önskade luftfuktigheten. När modellen har avfuktat en lokal till den . Ska du avfukta till exempel ett fristående och ouppvärmt garage eller en friggebod där det är frostfritt, men där temperaturen periodvis kan gå ner mot noll, är det bland de kombinerade kondens- och sorptionsavfuktarna . Ventilation eller avfuktare i garaget? Avfuktare låter bra men inte att inte ha någon ventilation, med tanke på avgaser, bensinångor, lösningsmedel, slip- och bromsdamm, och ångor från allt annat man använder och förvarar i . Avfuktaren har elektronisk luftfuktighetssensor, justerbar luftfuktighet och extern avloppsanslutning (Ømm) som kan användas vid mer permanent installation ( slang säljs separat).


Varför använda luftavfuktare i Sverige? Trots det torra, fina vädret säljs det många luftavfuktare varje år och det finns det goda grunder till. Användarområdena är många och vi nämner speciellt båt, camping, källare, sovrum, lägenhet, garage , verkstäder och lager. Om ditt garage kännas kallt och rått, hjälper det inte att höja värmen.


Det egentliga problemet är att luftfuktigheten är för hög. På K-rauta hittar du ett stort utbud av effektiva luftavfuktare för att motverka fuktproblem och dålig luft. Här finns ju mycket kunnigt folk.


Någon som har nått bra tips på en luftavfuktare som är bra och inte så dyr! Skall användas i ett garage på 75kvm. Garaget sitter ihop med huset och där parkeras en av bilarna året runt. Blir ganska fuktigt då snön tinar av bilen. Bilen står ute när gumman är på jobbet och kan . Olika luftavfuktare är anpassade för olika typer av utrymmen, läs mer om respektive produkt för att hitta rätt.


Vi har allt från automatiska kondensavfuktare till smidiga, enkla modeller liknande Torrbollen,. Driftsäker avfuktare för krypgrunder, källare och garage. Avfuktare hjälper dig att skapa en behaglig och hälsosam inomhusmiljö. Avfuktare används med fördel i tvättstugan, badrum, bastuutrymmen, källare, sommarstugor, båten, garage etc. En avfuktare är ett utmärkt alternativ till en torktumlare.


Om du använder en avfuktare för att torka kläder behöver . Det är ju inte direkt svårt att installera en avfuktare. Egentligen borde alla som har ett garage ha en avfuktare installerad i garaget. Detta givetvis oavsett om man använder det som bilförvaring eller förråd.


Själv har jag trebilsgarage, och har således avfuktare vid varje dörr. Bruksbilen får stå ute året om! Det går inte att endast isolera för då är luften fortfarande för kall, och att bara installera en värmekälla är som att elda för kråkorna – värmen bara försvinner.


Att installera en avfuktare är en långtidsinvestering för villan. Men det blir inte fukt i garaget över en natt. För fritidshusägare är fukten problematisk när fritidshuset inte används.


I ouppvärmda garage kan fukten orsaka rostskador på fordon och andra föremål som förvaras där. Alla de här problemen går att lösa med Munters avfuktning. Då jag har ett väldigt fuktigt garage har jag tänkt köpa en avfuktare.


Köpa begagnat kanske kan vara något. Men ju billigare desto bättre så länge den fyller sin funktion. Kanske inte så smart att köra den på sommaren?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения