tisdag 14 april 2015

Trådlös termostat radiator

Smart styrning av golvvärme och radiatorer. Värmestyrning via mobil, surfplatta eller dator. Startpaket BAS radiatorstyrning. Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS. Välkommen till PriceRunner!


Prova på Elementfläkten i dagar, är du inte nöjd får du pengarna tillbaka och du betalar endast returfrakten.

På BAUHAUS hittar du många olika tillbehör till radiatorer. BAUHAUS har ett stort utbud av tillbehör till både el och vatten. Rumsreglering och värmestyrning med trådlös termostat via mobil, surfplatta eller dator.


Reglera golvvärme eller radiator enkelt för en behaglig temperatur. Radiatortermostat Conrad. Hög kvalité till bra priser. Trådlös termostat hos Conrad.


Ställ in önskad inomhustemperatur med tidsstyrning. Du kan programmera dagarna var för sig eller gruppvis.

Den har givare för lufttemperatur samt funktion för ECO-läge och frysskydd (underhållsvärme). Basenheter till trådlös rumsreglering. ICR- Den trådlösa basenheten ICRär en 230V mottagare för anslutning av trådlös termostat. För att du på ett enkelt sätt ska kunna reglera och styra värmen från dina nya radiatorer behöver du en termostat.


Våra element säljs inte med medföljande termostat eftersom det finns väldigt. Kontrollampa för radiatorn. Gifta ihop display och radiator ”):.


Programmerbar termostat med display och autobalansering (DEM). Genom att byta ut dina gamla termostater mot denna Z-Wave kompatibla modell ökar din komfort och genom att varje radiator kan ställas i exakt det temperaturi. Byt ut gamla vattenelement och . Elektroniska living eco är det mest kostnadseffektiva sättet att kontrollera hemmets energiåtgång.


Termostaten är intelligent och användarvänlig och kan ställas in exakt efter dina behov. Smarta funktioner såsom vädringsfunktion ser till att undvika slöseri med energi då den automatiskt stänger ventilen när du vädrar rummet . Den elektroniska termostaten erbjuder hög prestanda på kontroll av uppvärmningen och samtliga .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения